Nové tenké ekologické LCD monitory Samsung

vydáno 10. 4. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Monitory | 2 komentáře

Tagy: 1080p, Full HD, LCD, monitor, OSD, P2070, P2270, P2370, Samsung, Starlight Touch Controls, ToC, Touch of Color

Samsung logo

Design v uhlové šedi mění běžný monitor na umělecké dílo, které se hodí do každé domácnosti i kanceláře

Samsung představuje přírůstek tří nových LCD monitorů do rodiny monitorů pro stolní počítače „Touch of Color“ (ToC™). Pro nové monitory označované jako P2070, P2270 a P2370 je charakteristický poměr stran 16:9. Díky technologii dvojitého vstřikování (dual injection) společnosti Samsung mají tyto mnohofunkční LCD monitory průhledný plastový rám sytě šedé barvy, která mu propůjčuje prosklený vzhled, a nabízejí křišťálově čisté zobrazení s vysokým rozlišením.

Nové monitory ToC™ s poměrem stran 16:9 přesně zobrazují obsah s vysokým rozlišením a nabízejí všestranné využití pro domácnosti i kanceláře. Tyto nové elegantní monitory také mají velmi rychlou 2 ms (GTG) odezvu, monitory P2270 a P2370 nabízejí i plné HD rozlišení 1080p. Křišťálový rám, který snižuje odraz světla a zmenšuje tak lesk, je umístěn na otočném podstavci, který umožňuje optimální umístění obrazovky.

LCD monitor Samsung P2370

Aby společnost Samsung pomohla spotřebitelům snižovat jejich uhlíkovou stopu, nové monitory z rodiny ToC™ spotřebovávají jen polovinu běžného příkonu jiných monitorů díky tomu, že používají dvě lampy s nízkým výkonem. Při výrobě nejsou používány žádné škodlivé barvy ani laky, čímž se zvyšuje možnost recyklace celého monitoru.

Díky jedinečnému skleněnému podstavci monitor působí, jako by se vznášel ve vzduchu. Navíc je monitor navržen tak, aby na předním ani bočním panelu monitoru nerušila žádná tlačítka. Místo toho je každý monitor vybaven jedinečným ovládacím systém společnosti Samsung „Starlight Touch Controls“, který integruje tlačítka menu na obrazovce (OSD) do rámu monitoru, který tak vypadá a působí jednolitě.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Nové tenké ekologické LCD monitory Samsung

Vložil kolemjdoucí (bez ověření), 11. Duben 2009 - 19:06

Obrázek uživatele kolemjdoucí

Největší důraz je kladen na to jak vypadá rám a dokonce by jsme z toho mohli nabýt dojmu, že díky novému skvělému rámu, monitor poskytuje ještě lepší obraz než LCD vyráběné doposud. Zajímavé.

Tedy kromě toho, že má méně obrazových bodů a pro počítačový monitor méně výhodný poměr stran, ale chápu, že se už nevyhneme trendu, sjednotit poměry obrazovek u zobrazovacích zařízení ať už bylo jejich původni poslání sloužit k práci, či k přehrávání videa primárně natočeného pro televizní vysílání.

Re: Nové tenké ekologické LCD monitory Samsung

Vložil jdouci naproti (bez ověření), 3. Červen 2009 - 16:20

Obrázek uživatele jdouci naproti

Naprosto souhlasim. Kde je k sakru ergonomie pri jezdeni zleva doprava. Zlata 4:3 nebo alespon 16:10