Nové špunty Denon mají dva měniče pro dvojnásobný výkon

vydáno 30. 9. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Denon AH-C821, špuntová sluchátka, špunty

Denon uvedl nová špuntová sluchátka AH-C821, která se ihned stávají high-endem značky ve svém oboru a používají něco, co výrobce označuje jako Double Air Compression Driver.

Jde o nový, patentovaný design, který sestává ze dvou 11,5mm měničů, jež se nacházejí za sebou. Výrobce o něm v oficiálních materiálech tvrdí, že dokáže nabídnout „výkonné basy s nízkým zkreslením.“

Zajímavostí pak je, že Denon u nových sluchátek zdvojil kabely, což znamená, že je zde jeden speciální pro každý z měničů. Důvodem je minimalizace rušení zvukového signálu.

Měniče jsou umístěny v hliníkovém rámu, který nejenže vypadá dobře, ale je i dost pevný, což by mělo omezit vibrace. Po technické stránce stojí za zmínku ještě přední a zadní port Denon Acoustic Optimiser, které slibují vyrovnání tlaku vzduchu okolo měničů pro další eliminaci zkreslení.

Zvuk, který jde do sluchátek, si můžete přizpůsobit pomocí speciální mobilní aplikace Denon Audio pro iOS a Android. Z této aplikace lze kromě optimalizace získat přístup k rádiu TuneIn skrze nové uživatelské rozhraní.

Špuntová sluchátka Denon AH-C821 jsou prémiová a tomu odpovídá i cena, která má činit 169 liber, čili v přepočtu 5 300 Kč. Na špunty dost, nicméně nové bezdrátové AirPods od Applu stojí zhruba stejně – ostatně bylo by zajímavé oba modely srovnat.

Zdroj: Pocket-lint.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře