Nové LED televizory Panasonic - více stylu do vašeho života

vydáno 30. 4. 2010 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 1080p, D25, D28, DLNA, DVB-C, DVB-S, DVB-T, Eurosport, Full HD, HD Ready, LCD, LED, Nova, Panasonic, Skype, televizor, Twitter, USB, V-Audio Pro Surround, V20, VIERA, VIERA CAST, VIERA Pure Line, YouTube

Panasonic - logo

Z elegatních, štíhlých LED televizorů Panasonic nespustíte oči, ani když jsou vypnuté!

Společnost Panasonic rozšiřuje nabídku televizorů VIERA o novou kategorii s LED podsvícením. Na český trh budou uvedeny tři modelové řady s plným vysokým rozlišením 1080p – V20 (ve verzích s úhlopříčkami 107, 94 a 82 cm), D28 (94 a 82 cm) a D25 (107, 94 a 82 cm) a dále model D28 s rozlišením HD ready a úhlopříčkami 56 a 48 cm.

Modely D25 a D28 patří do designové řady VIERA Pure Line, kterou charakterizuje minimalisticky pojatý stylový rámeček s jemným barevným přechodem. Model D28 se dodává v několika barvách, mezi nimiž nechybí saténová stříbrná, lesklá nachová i hedvábná bílá. Diváky s vytříbeným citem pro estetiku jistě potěší i štíhlá linie nových modelů, které „v pase“ měří pouhých 3,8 cm.

Originální a praktickou novinkou je možnost nahrávat oblíbené TV pořady na pevný disk připojený přes USB port. Technologie DLNA zase umožňuje reprodukci digitálních souborů (filmy, fotografie, hudba) uložených na dalších zařízeních s touto technologií v domácí bezdrátové síti.

LCD LED televizor Panasonic VIERA řady V20

Díky třem vestavěným DVB tunerům nejsou zapotřebí žádné set-top boxy ani externí přijímače TV signálu, o virtuální prostorový zvuk se skvělými basy se stará technologie V-Audio Pro Surround. Modely D28 s úhlopříčkou 56 a 48 cm jsou vybaveny kolébkou pro iPod, díky níž lze prostřednictvím televizoru přehrávat hudbu či videozáznamy přímo z přehrávače.

Také funkce VIERA CAST, která zpřístupňuje internetové služby, rozšiřuje nabídku. Již loni měli diváci přístup do kompletního archivu stanice TV NOVA, na videoserver YouTube nebo ke sportovnímu zpravodajství na Eurosportu. Letos bude k dispozici také sociální síť Twitter a populární aplikace Skype.

Služba Skype se do televizoru nainstaluje automaticky ihned poté, co bude zpřístupněná. Při prvním použití stačí zadat svoje přihlašovací údaje nebo si vytvořit nový účet. Mikrofony zachytí zvuk i ze vzdálenějšího místa, takže uživatel nemusí stát před obrazovkou, aby jeho protějšek zřetelně rozuměl, co si říkají.

V případě volání mezi dvěma televizory VIERA potěší videohovor v HD rozlišení 1282×700 a dokonale čistým zvukem.

LCD LED televizor Panasonic VIERA řady V20

Dominantním rysem LED televizorů Panasonic je široký zobrazovací úhel a především vysoká kvalita obrazu, na níž má zásluhu 200 podsvětlovacích LED diod umístěných na horní a dolní straně obrazovky. Výsledkem rovnoměrného podsvícení je optimální rozložení jasu po celé obrazovce, vynikající barevné podání a výrazně vylepšený kontrast.

Díky vynikajícímu poměru kontrastu 2000000:1 je černá barva skutečně dokonale černá, nikoli tmavě šedá jako na mnoha jiných LCD obrazovkách. Kresba je ostřejší a z obrazu zcela zmizely digitální artefakty, které se u LCD televizorů běžně vyskytují při překreslování rychlého pohybu. Všechny modely s LED podsvícením jsou vybaveny panely typu IPS a vyznačují se je nízkou spotřebou energie.

Modelová řada D25 se bude prodávat za doporučené maloobchodní ceny od 28495 Kč, řada D28 od 29995 Kč a řada V20 od 35995 Kč.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře