Nové grafické karty ASUS ENGTX460

vydáno 31. 7. 2010 | autor ASUS | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: 3D Vision Surround, ASUS, ASUSTeK, CUDA, DirectCU, EMI Shield, ENGTX460, Fuse Protection, GeForce, GPU, GPU Guard, grafická karta, GTX460, Nvidia, NVIDIA PhysX, Voltage Tweak, Windows 7

ASUS - logo

ASUS představil čtyři grafické karty založené na nejnovějším čipu GeForce GTX460 od firmy NVIDIA. Kromě referenčního modelu nabídne ASUS i karty se systémem chlazení DirectCU, nástrojem pro přetaktování Voltage Tweak a funkcemi GPU Guard, EMI Shield a Fuse Protection.

Karty ASUS ENGTX460 jsou optimalizované pro nativní výkon ve Windows 7, podporují plný 3D Vision Surround a technologie PhysX a CUDA.

Chlazení systémem DirectCU

Přetaktované modely grafických karet ASUS ENGTX460 využívají chladicí systém DirectCU. Tento systém využívá robustní zploštělé měděné tepelné trubice, které jsou pro lepší přenos tepla v přímém kontaktu s jádrem GPU.

Systém DirectCU společně s již instalovaným chladičem a ventilátorem poskytuje až o 20 % lepší chlazení než ostatní srovnatelné produkty na trhu. Díky tomu mohou karty ASUS ENGTX460 DirectCU dosahovat lepšího výkonu a mají větší potenciál pro přetaktování.

Grafická karta ASUS ENGTX460

Od referenčního designu se karty liší také funkcí GPU Guard, která v kombinaci s chlazením karet ENGTX460 zdvojnásobuje odolnost proti prasknutí a poskytuje vyšší spolehlivost a delší životnost.

Dosažení maximálního výkonu s nástrojem Voltage Tweak

Lepší chlazení karet jde ruku v ruce s možnostmi přetaktování, čehož využijí overclockeři a hráči, kteří chtějí plně využít potenciál hardcore aplikací.

Modely karet ASUS ENGTX460 se dodávají s nástrojem pro přetaktování Voltage Tweak, který umožňuje měnit nastavení napětí na GPU, video paměti a obvodů základní desky. Tímto způsobem lze zvýšit frekvenci jádra a paměti, a získat až o 50 % vyšší celkový výkon ve srovnání s referenčními produkty.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře