Nové DVD rekordéry LG řady RHT s pevným diskem

vydáno 28. 4. 2008 | autor LG Czech | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače | 4 komentáře

Tagy: CD, DVB-T, DVD, Full HD, HDD, LG, LG Electronics, pevný disk, PG6000, přehrávač, rekordér, RHT, RHT387H, RHT388H, RHT389H, RHT397H, RHT398H, RHT399H, Super Multi DVD, upscaling, USB

LG - Life's Good - logo

Sledujte sport či TV seriály, kdy chcete vy

Už nikdy nemusíte utrácet za prázdná média pro nahrávání a přitom budete mít kdykoliv k dispozici oblíbený film, seriál nebo sportovní zápas! Takový komfort přinášejí nové HDD / DVD rekordéry LG řady RHT se zabudovaným pevným diskem, který pojme až stovky hodin libovolného záznamu z televize nebo dalších zdrojů (CD, DVD či USB). Dalšími plusy nových modelů od LG jsou zabudovaný přijímač digitálního televizního signálu (DVB-T) a plné rozlišení obrazu (Full HD upscaling).

Na pevný disk, na který se vejde mnohonásobně víc dat než na běžné DVD, si můžete nahrát cokoliv, co máte rádi. Toto zařízení v elegantním designu podobném DVD přehrávači (jímž samozřejmě také je) pojme filmy, oblíbenou muziku v libovolných formátech, fotky z dovolené, nahrávky pořízené videokamerou atd. Tím se tento přístroj stane domácím centrem digitální zábavy, kterou si kdykoliv můžete pustit v televizi.

HDD / DVD rekordér LG řady RHT

Tato moderní elektronika přichází včas před velkými sportovními akcemi letošního roku. Rekordér uloží v režimu MLP dokonce všechno dění na olympiádě! Velká kapacita pevného disku poslouží i při nahrávání zápasů fotbalových utkání během mistrovství Evropy.

„Náročným divákům doporučujeme propojit rekordér s novou plazmovou televizí LG PG6000. Mimořádné parametry velké širokoúhlé obrazovky a prostorového zvuku jejich už tak silný zážitek ze sledování zápasů ještě zvýrazní,“ radí Roman Klačko, produktový specialista BG LG Electronics CZ.

Pokud byste přeci jen potřebovali přehrát data z pevného disku na DVD, s rekordéry řady RHT to dokážete. Firma LG využívá technologii „Super Multi DVD“, která si poradí se všemi formáty médií. Vypalovat lze na DVD-RAM, DVD±RW, DVD+R DL a další.

Na výběr v obchodech máte šest modelů multifunkčních rekordérů LG – RHT399H, RHT398H, RHT397H, RHT389H, RHT388H a RHT387H. Všechny disponují pevným diskem pro nahrávání a přehrávání, univerzální CD / DVD mechanikou, zabudovaným tunerem pro příjem digitální televize, USB konektorem a Full HD upscalingem.

Model Kapacita pevného disku Maximální doba záznamu (režim MLP) Doporučená cena včetně DPH
RHT399H, RHT389H 320 GB 965 hodin 11990,– Kč
RHT398H, RHT388H 250 GB 729 hodin 10990,– Kč
RHT397H, RHT387H 160 GB 477 hodin 9990,– Kč
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

DVD rekorder LG RHT389H

Vložil Panda05 (bez ověření), 4. Prosinec 2008 - 18:11

Obrázek uživatele Panda05

Dobrý den koupil jsem si DVD rekordér LG RHT389H už umím nahrávat ale nevím jak mam dosáhnout toho aby mi šli nahrané (filmy) přehrát aji na jiných DVD přehrávačích v návodu sem se dočetl že to musím FINALIZOVAT ale nevím jak na to mockrát děkuji za každou odpověď na e-mail

LG RHT398H

Vložil melichar (bez ověření), 9. Prosinec 2008 - 11:54

Obrázek uživatele melichar
  1. Má toto DVD automatické odstraňování reklam při záznamu?
  2. Při výmazu části záznamu se v místě střihu při přehrávání obraz na okamžik zastaví. Je to chyba nebo je to u tohoto produktu normální? Pokud ano, jak lze zamrznutí odstranit.

Děkuji za odpověď DM

Re: Nové DVD rekordéry LG řady RHT s pevným diskem

Vložil Ríša (bez ověření), 8. Únor 2009 - 13:03

Obrázek uživatele Ríša

dobrý den koupil jsem si dvd rekordér LG rht389h a nevím jak vypalovat na dvd více filmů rychle.vždy mi jde jenom jeden a pak to umí jenom ve formátech xp,sp,lp atd ale slovo „rychle“ se mi tam už neobjeví a když film trvá 90 minut tak to musím vypalovat 90 minut a rychleji to nejde a to mě nebaví.není na to nějaký fígl?V návodu nemohu nic najít

Re: problém s naladěním LG RHT387H

Vložil Pavel (bez ověření), 1. Březen 2009 - 23:41

Obrázek uživatele Pavel

Dobrý den, mám LG RHT387H, ale podařilo se mi naladit jen jednu programovou skupinu digi TV (Nova, Nova Cinema, Prima 1 a2, Barrandov).Přitom klasický levný STB chytá bez problémů i všechny programy ČT + několik dalších a také 6 stanic českého rozhlasu.Žádné blokování jsem nezapínal a bydlím nedaleko Ústí n. Labem v místě s dost kvalitním signálem.Děkuji za jakoukoliv radu na email.