Nové blu-ray přehrávače Samsung získávají ceny

vydáno 16. 1. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače

Tagy: 1080p, BD-Live, BD-P3600, BD-P4600, Blu-ray, BonusView, CES 2009, DivX, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, DVD, film, Full HD, HDMI, JPEG, Netflix, přehrávač, Samsung, Touch of Color, upscaling, USB, Wi-Fi

Samsung logo

BD-P4600 přináší zábavu ve vysokém rozlišení pro celou rodinu, BD-P3600 uspokojí nejnáročnější fanoušky domácího kina špičkovým obrazem i zvukem.

Samsung Electronics, jednička na trhu a oceňovaný inovátor spotřební elektroniky, představil BD-P4600 – první blu-ray přehrávač, který je možné pověsit na stěnu – a BD-P3600, nový standard pro výkon a všestrannost mezi Blu-ray přehrávači. Oba přehrávače ukazují díky bezdrátovému připojení k internetu, přístupu ke streamovanému videu a hudbě prostřednictvím služeb Netflix a Pandora (pouze americký trh) novou cestu v kategorii blu-ray zařízení, a to vše v elegantním a štíhlém těle.

Jako vítěz ceny za Nejlepší inovace na veletrhu CES 2009 spojuje BD-P4600 širokou škálu multimediálních funkcí v jednom štíhlém a prvotřídním těle. Přehrávač pro fajnšmekry slibuje špičkový obraz, vynikající zvuk a dosud nepřekonané možnosti propojení, to všechno pak vytváří poutavý zážitek srovnatelný s nejlepším kinosálem.

Přehrávače BD-P4600 a BD-P3600 podporují BD-Live (Blu-ray profil 2.0) a BonusView (Blu-ray profil 1.1), Full HD 1080p Blu-ray přehrávání, DVD upscaling a kompletní podporu HD zvuku. Přehrávají také klasická CD s JPEG obrázky a DivX videem, což ještě rozšiřuje možnosti jejich využití.

Blu-ray přehrávač Samsung BD-P4600

Nová éra účelného designu

Nejnovější blu-ray přehrávače značky Samsung pokračují v trendu stylové elektroniky, vhodné do elegantního interiéru díky nové verzi designu ve stylu Touch of Color™ (ToC™) a dotykovým tlačítkům. Klasické černočerné tělo BD-P3600 je pouze 5 cm vysoké s jemnými problesky šedé na hranách. BD-P4600 má na výšku necelé 4 cm, takže pokud se rozhodnete připevnit ho na stěnu, neudělá vám ostudu. Na jeho elegantním černém povrchu s broušenými hrankami si budou pohrávat narudlé záblesky. Pokud vám umístění na stěnu nevyhovuje, můžete použít stojan na stůl s úhlem 25 stupňů.

Méně drátů, více zábavy

Oba přehrávače, BD-P4600 i BD-P3600, mohou po připojení Wi-Fi adaptéru (je součástí balení) do jednoho ze dvou USB portů či síťovým kabelem využít nejnovějších funkcí blu-ray disků. Je také možné pustit si některý z 12000 filmů či seriálových epizod dostupných na serverech Netflix a Pandora music (předplatné je podmínkou). Tyto možnosti se neustále rozšiřují, takže vás čekají nekonečné hodiny zábavy bez nutnosti opustit teplo domova.

Díky 1 GB vnitřní paměti mohou oba přehrávače přehrát i BD-Live a BonusView Blu-ray obsah bez nutnosti zabírat USB port flash diskem pro rozšíření paměti jako u starších modelů s menší pamětí.

Blu-ray přehrávač Samsung BD-P3600

Rychlost a nové funkce kdykoli

Nové Blu-ray přehrávače disponují rychlým startem i ukončením – po ukončení přehrávání vám disk vydají již po vteřině. Dotykové ovládání je elegantní, pohodlné a tiché. Díky možnosti nahrání nového firmware si můžete být jisti, že váš přehrávač bude neustále vylepšován. Upgrade je možné provádět po síti, drátové i bezdrátové, přes USB port nebo CD/DVD/BD disk.

Full HD video 1080p a HD zvuková podpora

Modely BD-P4600 a BD-P3600 vám přinesou Full HD 1080p obraz z Blu-ray disků a vynikající a ostrý dopočítaný obraz z DVD přes HDMI 1.3. Interní dekodéry si poradí s nejnovějšími formáty zvuku, včetně Dolby Digital Plus™, Dolby TrueHD™ a dts-HD HR / MA®, takže váš obývák přemění ve špičkový kinosál. BD-P3600 také poskytne analogový 7.1 či nekomprimovaný PCM signál pro ty, kteří mají doma starší A/V přehrávač.

Článek je součástí série, informující o akci CES 2009 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře