Nová Xperia Z3 vám jako první dovolí hrát skrze PlayStation Remote Play

vydáno 5. 9. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Mobilní telefony, Ze světa | 1 komentář

Tagy: chytré telefony, PlayStation, PS4, Remote Play, Sony, Xperia Z3

Playstation Remote Play je jedna z fíčur, které se nám na konzolovém hraní budoucnosti nejvíce pozdávají. Když vám totiž někdo zasedne televizi a vy byste stále chtěli hrát svou oblíbenou hru, nemělo by být nic jednoduššího, než popadnou PS VITA nebo mobilní telefon, spárovat ho s konzolí skrze společnou Wi-Fi a pokračovat v hraní tam, kde jste přestali, když se přítelkyně chtěla začít dívat na nový díl Ulice.

Právě u mobilních telefonů s Remote Play nyní Sony udělala pořádný krok kupředu, když představila nové mobily a tablety Xperia Z3, Z3 Compact a Z3 Tablet Compact, které jako první umožní toto vzdálené hraní v praxi. Zařízení se dostanou na jednotlivé trhy již tento podzim, a to i proto, aby doprovodily listopadovou aktualizaci PS4, která vzdálené hraní her konečně umožní.

Xperia Remote Play

Sony rovněž potvrdila, že neplánuje licenci na Remote Play přenášet na ostatní výrobce mobilních zařízení. Pokud jste tedy vášnivý hráč s PlayStationem, předpokládá se od vás, že budete držet řadu a i v případě mobilního telefonu sáhnete jedině po Sony, které se mně osobně mizerně drží a ani po stránce softwarového řešení s nimi nejsem dvakrát spokojený.

Pokud se ptáte na to, jak budete vzdáleně hrát na svém mobilním telefonu, když se na něm často zle hrají i obyčejné hopsačky, Sony má jednoduchou odpověď. Prostě si budete muset koupit speciální nástavec ke svému Dualshocku 4. Na ten se mobil či tablet připevní a můžete pohodlně hrát.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Nová Xperia Z3 vám jako první dovolí hrát skrze ...

Vložil Stihac (bez ověření), 7. Září 2014 - 12:45

Obrázek uživatele Stihac

Ten nastavec si kupovat nemusite, je to jen drzak, nic vic.