Nová série soundbarů z dílny Panasonic

vydáno 27. 2. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Bluetooth, koncept, Panasonic, Panasonic Convention Frankfurt, SC-HTB488, SC-HTB688, SC-SB1, soundbar

Na trh se brzy dostane nová série soundbarů společnosti Panasonic, která byla představena na akci Panasonic Convention v německém Frankfurtu.

Konkrétně se jedná o modely SC-HTB688 a SC-HTB488 a poté taky jeden koncept, SC-SB1, který sice prozatím do prodeje nepůjde, ukazuje však, jak by mohly soundbary vypadat v příští generaci. Výrobce oba aktuální soundbary prezentuje jako plnohodnotný systém domácího kina v kompaktním balení.

K možnostem SC-HTB688 a SC-HTB488 patří bezdrátové zapojení subwooferu, zajímavostí konceptu SC-SB1 pak je to, že má subwoofer již přímo integrovaný do základní jednotky. Bezdrátově pak lze zapojit i zdroj zvuku, například nějaké mobilní zařízení. Činí se tak prostřednictvím technologie Bluetooth.

Modely SC-HTB688 a SC-HTB488 designoval Panasonic tak, aby vzhledově ladily s některými jeho televizory, zejména s těmi s většími obrazovkami (například model EX600).

Dražší z obou subwooferů je multikanálový (se třemi samostatnými sadami repro) s celkovým výkonem 300 W. Levnější je pak vybavený dvěma sadami reproduktorů, které nabízejí celkový výkon 200 W. Externí zařízení je kromě Bluetooth možné připojit také prostřednictvím klasického vstupu AUX.

Zdroj: TZ Panasonic

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře