Nová rychlá Verbatim 16GB Class 6 SDHC karta

vydáno 30. 7. 2008 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Datová média

Tagy: fotoaparát, JPEG, JPG, paměťová karta, SD, SDHC, Verbatim, videokamera

Verbatim - logo

Zápis v reálném čase díky vyšší přenosové rychlosti

Společnost Verbatim představila novou flash paměťovou kartu SDHC třídy 6 s 16 GB úložné kapacity. Ta umožňuje v reálném čase zapisovat data s garantovanou minimální rychlostí zápisu 6 MB/s a přenosovou rychlostí až 20 MB/s. Tyto vlastnosti z ní činí perfektní flash kartu pro profesionální digitální fotoaparáty a HD videokamery.

„Díky nejnovější vysokorychlostní SDHC kartě vybavené 16 GB úložné kapacity Verbatim rozšiřuje svou nabídku flash karet a logicky tak reaguje na rostoucí poptávku po paměťových kartách s velkou kapacitou a vysokou přenosovou rychlostí,“ uvedl Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash and USB Memory Verbatim EUMEA.

Verbatim 16 GB SDHC Class 6 karta

Formát Secure Digital High Capacity (SDHC) nabízí oproti předchozímu SD formátu výrazně vyšší přenosové rychlosti. Primárně se používá v zařízeních poslední generace, která dokážou přečíst jak SDHC, tak i SD formát. SDHC není zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími starší SD formát.

Nová 16GB SDHC karta Verbatim spadá do třídy 6, nejvyšší rychlostní třídy, která garantuje minimální rychlost zápisu 6 MB/s a přenosovou rychlost až 20 MB/s. Karta má dostatek kapacity pro uložení až 4600 JPEG fotografií v rozlišení 8 megapixelů nebo dvou hodin videozáznamu v maximálním rozlišení dostupným u HD videokamer. „To znamená, že karta je nejen vhodná pro profesionální digitální fotografování a sekvenční snímky, ale také pro nahrávání videa s nejnovějšími HD videokamerami,“ doplnil Kaiser.

16GB SDHC karta Verbatim je již dostupná za doporučenou cenu 1499 Kč.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře