Nová řada mobilních projektorů Epson EB-S8, EB-X8 a EB-W8

vydáno 14. 12. 2009 | autor Epson | sekce Tiskové zprávy | téma Projektory

Tagy: 3LCD, CLO, E-TORL, EB-8, EB-S8, EB-W8, EB-X8, Epson, HDMI, JPEG, projektor, USB, XGA

Epson - logo

Společnost Epson, světová jednička na trhu s videoprojektory, přináší do podnikového sektoru mobilitu se svou novou řadou inovativních a cenově dostupných videoprojektorů pro začátečníky.

Projektory EB-S8, EB-X8 a EB-W8 jsou extrémně lehké, kompaktní a snadno použitelné. Díky vysoké úrovni jasu a vylepšeným možnostem připojení přináší tato nová řada všestrannost, již vyžadují malé a střední podniky, a to za nízkou cenu.

Raphael Payre, produktový manažer společnosti Epson Europe, říká:

„Nové projektory byly navrženy s ohledem na potřeby uživatelů. Jejich kompaktní design je skvělý pro lidi pracující na cestách a pro ty s omezeným pracovním prostorem. Kromě množství funkcí projektory nabízejí snadné a efektivní používání. Jedinečná a inovativní technologie společnosti Epson zajišťuje vysokou kvalitu prezentací a řada EB-8 disponuje širokou řadou možností připojení, které zajišťují flexibilitu a všestrannost.“

Projektory jsou vysoce mobilní. Řada EB-S8 je o neuvěřitelných 30 % menší a 15 % lehčí než starší modely a je dodávána s pohodlnou brašnou, jež usnadňuje přenos mezi místnostmi i kancelářemi. Celá řada byla úplně přepracována a je nejen stylovější, ale také ergonomická pro snadné a intuitivní použití. Disponuje přehledným ovládacím panelem, který snadné používání ještě zjednodušuje.

Projektor Epson EB-S8

Řada EB-8 zajišťuje fantastickou videoprojekci, ať jste kdekoli, s vysokým jasem 2500 lumenů a kontrastním poměrem 2000:1. Tyto projektory dále využívají technologii 3LCD společnosti Epson, která zajišťuje vysoce přesný a přirozený promítaný obraz. Vertikální korekce lichoběžníku automaticky upravuje úhel a rozsah, zatímco krátká projekční vzdálenost umožňuje velké prezentace i v malých místnostech.

Tyto projektory naprosto vyhovují potřebám všech malých podniků. Jsou neuvěřitelně rychlé, snadno nastavitelné a poskytují širokou řadu možností připojení a funkcí. Je-li projektor připojen k počítači pomocí rozhraní USB, obraz se okamžitě promítá na obrazovku.

Okamžité zapnutí a vypnutí znamená, že projektor lze používat, aniž by bylo nutné stisknout jakékoli tlačítko, neboť zahřátí a ochlazení přístroje je téměř okamžité, čímž se šetří čas.

Řada projektorů EB-X8 a EB-W8 disponuje konektorem USB pro paměti Flash, který umožňuje prohlížení obrázků ve formátu JPEG, a vstupem HDMI, který zajišťuje projekci digitálních fotografií a videa ve špičkové kvalitě.

Projektory EB-8 jsou atraktivní nejen cenou, ale také velmi nízkými náklady na provoz. Úsporná lampa E-TORL minimalizuje spotřebu energie a v režimu ECO vydrží až 5 tisíc hodin provozu. Cílem společnosti Epson je zajišťovat ekologičnost svých produktů, proto jsou všechny její obalové materiály vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Projektory řady EB-S8, EB-X8 a EB-W8 jsou v Evropě k dispozici od října 2009.

Projektor Epson EB-W8

Epson EB-S8 – hlavní funkce

  • Hodnota Colour Light Output 2500 (CLO) pro živé prezentace
  • vypnutí A/V, připojení displeje přes rozhraní USB a brašna pro efektivní prezentace
  • doporučená maloobchodní cena včetně DPH je 12292,– Kč

Epson EB-X8 – hlavní funkce

  • Přenosný projektor o hmotnosti 2,3 kg se vstupem USB pro přímé prohlížení obrázků bez nutnosti počítače
  • vstup HDMI pro digitální zvuk a video v nejvyšší kvalitě
  • doporučená maloobchodní cena včetně DPH je 15237,– Kč

Epson EB-W8 – hlavní funkce

  • Přenosný projektor o hmotnosti 2,3 kg se vstupem USB pro přímé prohlížení obrázků bez nutnosti počítače
  • širokoúhlé rozlišení XGA pro nativní zobrazení u nejnovějších notebooků a netbooků
  • doporučená maloobchodní cena včetně DPH je 17781,– Kč
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře