Notebooky Sony VAIO E14 - tak krásné a tak snadno se používají

vydáno 26. 3. 2010 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: notebook, Sony, VAIO

Sony - logo

Rodina notebooků VAIO se rozrostla o elegantní barevnou 14" palcovou verzi pojmenovanou VAIO E.

  • Technologie Quick Web Access pro okamžitý přístup k internetu bez nutnosti startování operačního systému
  • Multifunkční tlačítka ASSIST a VAIO pro procházení stránek pomocí záložek a údržbu přístroje
  • Nejnovější procesor Intel® Core™ a výkonné grafické karty ATI Mobility Radeon™ 5000
  • Jasný, vysoce kontrastní displej VAIO s LED podsvícením
  • Dostatečné možnosti připojení: až 4× USB výstup plus vysokorychlostní kombinovaný port eSATA/USB

Módní řada multimediálních notebooků VAIO E typických snadným ovládáním se nově rozrůstá o skvěle vybavené 14palcové modely s displeji o úhlopříčce 35,5 cm ideální na každodenní prohlížení internetu, blogování i správu digitální multimediální kolekce. Štíhlé počítače skrývají překvapivě velkou úložnou kapacitu pevného disku, výkonnou grafiku a extra velký širokoúhlý displej.

Všechny modely řady E kladou na jednoduchost obsluhy vycházející z potřeby každodenního používání. Stisknutím tlačítka WEB se okamžitě dostanete na internet a to aniž byste museli startovat operační systém. Funkce Quick Web Access teď nově nabízí pohodlné procházení stránek pomocí záložek a možnost rozdělení okna pro zobrazení dvou stránek vedle sebe.

K dispozici je také speciální tlačítko ASSIST pro rychlý přístup k funkci VAIO Care – údržbě, diagnostice a řešení problémů vašeho notebooku, to vše pomocí několika málo kliknutí.

Notebook Sony VAIO EA-H02-L

Uvnitř 14palcových notebooků VAIO najdete procesor typu i3 z nové rodiny Intel® Core™ pro rok 2010, který si společně se 4 GB vysokorychlostní paměti DDR3 snadno poradí s každodenními i náročnými operacemi. Nejnovější grafická karta ATI Mobility Radeon™ HD 5145 bez problémů zvládá úpravu fotografií, přehrávání filmů ve vysokém rozlišení HD i prohlížení webových stránek s intenzivním využitím multimédií.

Tři USB porty umístěné na boční straně přístroje doplňuje čtvrtý vysokorychlostní výstup eSATA/USB, který umožňuje přenos na externí disk rychlostí až 5× vyšší než rozhraní USB2.0.

Jedinečný výběr aplikací od Sony umožňuje na novém VAIO mnohem zajímavější práci s vaší multimediální kolekcí. Program Media Gallery (který se spouští tlačítkem na čelním panelu) se stará o poslech hudby, prohlížení fotografií nebo sledování videa. Třídění, úprava a sdílení oblíbených souborů je jednodušší než kdy dříve díky programu PMB (Picture Motion Browser) VAIO Edition.

VAIO E 14"

Nové stylové 14palcové modely řady VAIO E charakterizuje též výjimečný design. Lesklý černý nebo bílý povrch doplňují volitelná barevná provedení v jasně růžové nebo modré barvě, se kterými se ihned stanete centrem pozornosti.

Stříbrné logo se lákavě „vznáší“ na horním krytu počítače a láká k jeho otevření. Po něm vás zaujme dotykový touchpad s nízkou rezistencí, který doslova zapadá do průsvitné lesklé opěrky zápěstí.

14palcový (čili 35,5 cm) displej VAIO s  vysokým rozlišením 1600×900 bodů, poměrem stran 16:9 a LED podsvícením nabízí bohatou paletu barev a dostatečný kontrast pro sledování filmů, prohlížení fotografií a spoustu dalších moderních aktivit.

Nejnovější 14palcové multimediální notebooky řady VAIO E budou v prodeji od konce března 2010.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře