Nikon COOLPIX S220 vévodí evropským tabulkám prodeje

vydáno 4. 3. 2010 | autor Nikon | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: COOLPIX, fotoaparát, GfK, NIKKOR, Nikon, S220, S225, S3000

Nikon - logo

Průzkumy ukazují, že Nikon COOLPIX S220 byl v roce 2009 nejprodávanějším fotoaparátem.

Společnost Nikon Europe s potěšením oznamuje, že k datu 31. prosince se fotoaparát COOLPIX S220 stal nejprodávanějším evropským digitálním fotoaparátem roku 2009.

Podle průzkumu agentury GfK zakoupili evropští spotřebitelé v roce 2009 více než 740000 digitálních fotoaparátů COOLPIX S220. COOLPIX S220 byl poprvé uveden na trh v únoru 2009 společně s dalšími fotoaparáty řady COOLPIX a nabídl množství funkcí včetně 3× optického zoomu, 10 milionů pixelů a elektronické redukce vibrací (VR) v lehkém těle kompaktních rozměrů.

Průzkum provedený německou agenturou GfK analyzoval prodeje digitálních fotoaparátů na všech evropských trzích od ledna do prosince 2009 na základě počtů kusů, které byly prodány evropskými maloobchodními prodejci.

Mark Pekelharing, produktový manažer řady spotřebitelských produktů u společnosti Nikon Europe B.V. v souvislosti s těmito výsledky uvedl:

Digitální fotoaparát Nikon COOLPIX S220

„Prostřednictvím fotoaparátu COOLPIX S220, jsme chtěli nabídnout jednoduchý, ale plně vybavený digitální fotoaparát, který by byl tak malý, aby bylo možné mít jej stále při sobě. Čísla prodejů ukazují, že se nám podařilo dosáhnout zamýšleného cíle. Naše zákazníky jsme oslovili úspěšnou kombinací příznivé ceny, skvělých barev, designu a výkonu. Nedávno jsme ohlásili novou řadu fotoaparátů COOLPIX včetně nástupce úspěšného modelu, přístroje COOLPIX S3000.“

Fotoaparát S3000

S fotoaparátem COOLPIX S3000, nástupcem modelu S220, je fotografování ještě jednodušší a zábavnější a je možné jej použít kdykoliv a kdekoliv.

Extrémně ploché tělo fotoaparátu s tloušťkou pouhých 19 mm nabízí 12 milionů pixelů, širokoúhlý objektiv NIKKOR se 4× zoomem – což je perfektní, jestliže chcete dostat všechny své přátele do jediného záběru nebo pořídit detailní záběr vzdáleného objektu – a monitor s úhlopříčkou 6,7 cm pro snadné prohlížení všech snímků.

Ať jste na pláži, na horských svazích nebo ve městě, funkce Automatická volba motivových programů vybere vždy to nejvhodnější nastavení pro rychlejší a snazší pořízení úžasných snímků.

Digitální fotoaparát Nikon COOLPIX S3000

Barevná provedení: Black, Champagne Silver, Red, Blue, Orange, Magenta a Green.

Podle průzkumu trhu provedeného agenturou GfK (založeného na prodejích mezi lednem a prosincem 2009). Fotoaparát S220 byl dostupný na některých trzích rovněž v provedení S225.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře