Největší 3D plazma Panasonic je v prodeji už i u nás!

vydáno 24. 8. 2010 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma 3D, Televizory, Z domova

Tagy: 3D, DivX, DivX HD, Doba ledová 3, Eurosport, JPEG, Koralína a svět za tajnými dveřmi, MP3, NeoPDP, Nova, P65VT20, Panasonic, plazma, Skype, televizor, THX, tn.cz, TX-P65VT20, VIERA CAST, VT20, YouTube

Panasonic - logo

V těchto dnech Panasonic rozšiřuje nabídku a na český trh uvádí 65palcovou 3D plazmu TX-P65VT20, největší sériově vyráběný 3D plazmový televizor na světě.

Zážitek podobný sledování 3D filmu ve specializovaných kinech si už můžete dopřát i ve vlastním obýváku. Do prodeje totiž přichází 3D plazma Panasonic TX-P65VT20. Na obrazovce s úhlopříčkou úctyhodných 165 cm získá každý 3D film mrazivě realistický rozměr a vy se hned ocitnete přímo uprostřed děje.

Luxusní model TX-P65VT20 je určený pro náročného diváka a svými rozměry i technologickými parametry je zárukou skutečně mimořádného vizuálního zážitku. Díky extrémně rychlé odezvě fosforových buněk a 600 Hz technologii má divák k dispozici v současnosti bezkonkurenční kvalitu 3D zobrazení.

Bonusem k 3D zážitkům je bohatá funkční výbava, která z tohoto televizoru dělá multimediální centrum domácí zábavy. Televizor bez problémů přehraje materiál uložený v komprimovaných formátech DivX, MP3, DivX HD a JPEG, nechybí ani možnost nahrávat přímo na externí pevný disk.

3D domácí kino Panasonic

Samozřejmostí je funkce VIERA CAST, která zpřístupňuje kompletní archív TV NOVA, video server YouTube či sportovní zpravodajství na Eurosportu. Nedávno v nabídce přibyla i populární aplikace Skype a oblíbený zpravodajský portál tn.cz.

TX-P65VT20 má podobně jako všechny NeoPDP panely Panasonic certifikaci THX, což znamená, že podání barev a kvalita zobrazení filmů přesně odpovídají studiovým parametrům. V základní výbavě televizoru jsou i dva páry 3D brýlí s aktivní synchronizací a satelitní tuner s podporou 3D vysílání.

3D plazma TX-P65VT20E je v prodeji za doporučenou MOC 129995 Kč. Zákazník dostane při jejím zakoupení i dva Blu-ray disky s 3D pohádkami Koralina a Doba ledová 3 zdarma.

Související články a recenze

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře