Nejprodávanějším HD titulem je Skrytá identita

vydáno 28. 5. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Batman začíná, Blu-ray, Happy Feet, HD DVD, Mafiáni, prodej, Skrytá identita, Superman se vrací, Warner

Skrytá identita (The Departed, 2006)

Společnost Warner Home Video oznámila, že film Skrytá identita (The Departed, 2006), který distribuuje zároveň na HD DVDBlu-ray, dosáhl hranice prodeje 100000 kusů a stal se tak oficiálně nejprodávanějším filmem ve vysokém rozlišení. Nebylo zveřejněno, v jakém poměru jsou v tomto celkovém prodeji jednotlivé formáty. Čtyřmi Oscary oceněné kriminální drama je v prodeji od 13. února tohoto roku.

Warner jako jediné velké studio vydává všechny své tituly zároveň na Blu-ray i HD DVD (a samozřejmě i na DVD, ale to v tuto chvíli není podstatné).

„Není žádnou náhodou, že tohoto milníku dosáhlo právě studio Warner“, řekl Ron Sanders, prezident společnosti. „Za tento úspěch vděčíme kombinaci skvělých titulů a našeho rozhodnutí propagovat oba formáty vysokého rozlišení. Vydáváním fimů na HD DVD a Blu-ray nejen rozšiřujeme náš okruh zákazníků, ale také můžeme každému z nich slíbit, že si bude moct vždy vybrat cokoliv z našich filmů bez ohledu na formát, pro který se on sám rozhodl.“

Podle slov zástupců studia tvoří jeho produkce 30% celkového trhu s HD videem. Na druhém místě v celkových prodejích HD titulů by se umístil film Superman se vrací (Superman Returns, 2006) a v první desítce by se ocitly ještě další tři filmy studia Warner Bros.: Batman začíná (Batman Begins, 2005), Happy Feet (2006) and Mafiáni (Goodfellas, 1990).

Kdypak asi u nás dosáhne 100000 kusů alespoň prodej všech HD titulů společně…?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře