Nebezpečný replikant má namířeno na Blu-ray

vydáno 7. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, JCVD, LionsGate, Lionsgate Films, Replicant, Replikant

Replikant (Replicant, 2001)

Jean-Claude Van Damme, hvězda akčních filmů osmdesátých a devadesátých let, to od přelomu tisíciletí nemá vůbec jednoduché. Podařil se mu snad jediný, svým způsobem autobiografický snímek JCVD, ten ale nepatří mezi typické zástupce akčních mlátiček. Replikant (Replicant, FDb.cz) z roku 2001 ovšem ano, se všemi pozitivy a negativy.

Sci-fi thriller vydává na Blu-ray společnost Lionsgate films, pro region A (USA) je disk ohlášen na 11. srpna. Očekávat můžeme skromnou výbavu, která je pro katalogové tituly Lionsgate typická: remasterovaný obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, audiokomentář, vynechané scény a storyboard.

Lionsgate některé své Blu-ray disky regionálně kóduje, uvidíme tedy, jak na tom bude právě Replikant. Vydání pro region B (Evropa) totiž nebylo ohlášeno, v případě uzamčení pro region A bychom si tedy tento disk nemohli u nás v Evropě přehrát. Tak jako tak, na českou jazykovou podporu můžeme v každém případě zapomenout.

Replikant (2001)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství – vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka – replikanta.

Replikant (Replicant, 2001)

Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě – jinak může čelit dvojité hrozbě!

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře