Na Spotify a Napster přichází hudba od Prince

vydáno 18. 2. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Apple Music, Napster, Prince, spotify, streaming

Vztah zpěváka Prince s internetem byl složitý. Ke konci svého života odstranil svou hudbu ze všech streamovacích služeb. Nechal ji jen na Tidalu, aplikaci pro audiofily, kterou vede Jay-Z. Nyní to však vypadá, že se Princovy hity opět dostanou do streamovacího mainstreamu.

Spotify a Napster potvrdily webu TechCrunch, že Princův katalog na jejich službách začne fungovat od 12. února, ve chvíli, kdy se rozdávaly ceny Grammy. Předchozí spekulace přiřazovaná nejmenovanému zdroji New York Post tvrdila, že se Princova hudba dostane i na Apple Music, což však Apple nepotvrdil. Zatím není jasné, jak to celé nakonec bude.

Uvedení Princových nahrávek v licenci Warner Music Group do streamu právě v noc Grammy je příznačné, vzhledem k tomu, že organizátoři celé události poctili zpěváka vzpomínkou, kterou si vzal na starosti Bruno Mars.

Příchod Princovy hudby na streamingové služby by mohl být úplným překvapením, jenže nebyl, protože Spotify vytáhlo do newyorského metra s reklamou v purpurové barvě. Sice na ní nebyla žádná reference na Prince, dostatečným znamením pro věrné fanoušky zpěváka ovšem byla ona barva billboardů. Tak uvidíme, jestli si Purple Rain pustí i předplatitelé Apple Music…

Zdroj: Techhive.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře