Na Blu-ray se chystají další dva české filmy

vydáno 11. 8. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, DTS-HD, film, Gympl, Magic Box, Obsluhoval jsem anglického krále, Vratné lahve

Vratné lahve (2007)

První a zatím jediný český titul na Blu-ray, kterým je Gympl Tomáše Vorla, dostane na podzim dvě posily. Magic Box oznámil Blu-ray vydání filmů Vratné lahve a Obsluhoval jsem anglického krále.

Oba filmy, kterým se v kinech nebývale dařilo, si ve vysokém rozlišení budeme moct vychutnat už 29. září – tehdy totiž přicházejí do půjčoven. V běžném prodeji pak budou od 8. října.

Technická výbava obou disků bude zahrnovat DTS-HD 5.1 zvuk, podrobnosti o obrazu nejsou známy. Stejně tak není jasné, jestli některý z filmů nabídne nějaké vyspělejší Blu-ray bonusy, například videokomentář formou obrazu v obraze.

Obsluhoval jsem anglického krále (2006)

Ve zdejší anketě Koupíte si některý z českých filmů, které vyšly nebo vyjdou na Blu-ray? většina hlasujících přiznala, že se při koupi bude rozhodovat podle ceny. Ta byla nasazena prakticky na stejnou úroveň, jako cena zahraničních Blu-ray titulů – 799 korun.

A co vy? Koupíte si na Blu-ray Vratné lahve, nebo raději Anglického krále? Nebo obojí? Nebo snad budete čekat na nějaký úplně jiný český film?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře