Muž z oceli: Známe bonusy i podobu přebalů

vydáno 20. 8. 2013 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova, Ze světa | 5 komentářů

Tagy: Blu-ray, Blu-ray 3D, film, Futurepak, Henry Cavill, Man of Steel, SteelBook, Superman, Zack Snyder

Man Of Steel (Blu-ray) UPDATE: Magic Box dělá zmatky, takže Superman přilétne nikoliv v říjnu (jako v Německu), ale rovněž v listopadu a aktuálně je možné, že místo metalpacku přijde na trh edice s „eskem“ na stojánku, kterou můžete vidět níže a jejíž cena je odhadována na 1499 korun.

Superman teprve před chvílí odletěl z kin a už jsou v plném proudu diskuze nad podobou Blu-ray edic. A ty jsou teď konečně oficiálně známy.

Na americkém trhu Muž z oceli vyjde ve všech podobách 12. listopadu a edic na výběr je opravdu požehnaně. Ve hře je klasický pack Blu-ray 2D + DVD + digitální kopie za 25 dolarů, Blu-ray 3D + 2D + DVD + digitální kopie za 30 dolarů (ceny v předprodeji na Amazonu) a na své si přijdou i sběratelé. Pro ně Warner Bros. připraví další dvě edice, a to Limitovanou sběratelskou kolekci za 60 dolarů a Exkluzivní set s akčními figurkami Generála Zoda a Supermana (pouze 2D) za 54 dolarů. Man Of Steel (Blu-ray 3D) Jakou kolekci si nakonec vyberete je čistě na Vás, jedno je ale jisté. S každou edicí dostanete následující a téměř 4 hodinové bonusy:

  • Cesta za poznáním: Tvorba Muže z oceli – Pohlcující celovečerní zážitek, který divákům umožní sledovat film s režisérem Zackem Snyderem a herci Henry Cavillem, Amy Adams, Diane Lane a dalšími, kteří se podělí o úžasnou cestu k re-imaginaci Supermana. Variace na Maximum Movie Mode.
  • Silné postavy, legendární role – Poznejte legendární postavy ze supermanské mytologie a jak se vyvíjely v nové podobě příběhu o Supermanovi.
  • Akce! – Dostaňte se pod kůži intenzivnímu tréninku Henryho Cavilla a kryptonských záporáků Michaela Shannona a Antie Traue. Obsahuje také rozhovory s herci a štábem.
  • Krypton dekódován – Dylan Sprayberry (představitel třináctiletého Clarka Kenta) mluví o veškeré úžasné kryptonské technice, zbraních a vesmírných lodí použitých ve filmu Muž z oceli.
  • Planeta Krypton – Světově první průzkum Kryptonu a jeho ztraceného společnosti.

Limitovaná sběratelské edice bude mít podobu supermanského „eSka“, které žádné fanouškovské výstavce rozhodně ostudu neudělá: Man Of Steel (sběratelská kolekce)

O kolekci s figurkami Generála Zoda a Supermana jsme psali už v červenci.

Muž z oceli (edice s figurkami)

U nás se Superman dočká klasických 2D (599,–) a 3D (699,–) amarayů a také nepříliš oblíbeného futurepaku (799,–). Pokud by se Vám ale zastesklo po pořádné oceli, o kterou Muž z oceli přímo říká, stačí se mrknout do sousedního Německa, které na trh dopraví fešný steelbook.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Muž z oceli: Známe bonusy i podobu přebalů

Vložil Petr (bez ověření), 20. Srpen 2013 - 14:35

Obrázek uživatele Petr

Muž z oceli se mi moc líbil. Snad to bude i referenční Blu-ray :) Asi je ještě brzy se ptát, jestli bonusy budou přítomny i na českém vydání?

Re: Muž z oceli: Známe bonusy i podobu přebalů

Vložil Psema (bez ověření), 20. Srpen 2013 - 16:55

Obrázek uživatele Psema

Nepamatuju disk Warnerů, který by neměl kompletní bonusy a titulky. Takže na 99 procent budou. Echt, když má vyjít i sběratelská edice. ;)

Re: Muž z oceli: Známe bonusy i podobu přebalů

Vložil Petr (bez ověření), 20. Srpen 2013 - 17:32

Obrázek uživatele Petr

Tak to je supr, díky za info :)

Re: Muž z oceli: Známe bonusy i podobu přebalů

Vložil atlass (bez ověření), 21. Srpen 2013 - 17:34

Obrázek uživatele atlass

ja by som radsej steelbook. Bude unas vobec?

Re: Muž z oceli: Známe bonusy i podobu přebalů

Vložil A (bez ověření), 21. Srpen 2013 - 20:55

Obrázek uživatele A

Bohužel nebude. Aktuálně to vypadá, že na tuzemském trhu bude k dostání plastový amaray a „eSková“ kolekce. Pokud ale ovládáte angličtinu a nebojíte se importu, pěkný steelbook (jak je psáno i na konci článku) nabízí například německý Amazon.de.