Muž z oceli vyjde na Blu-ray i s figurkami Supermana a Generála Zoda

vydáno 22. 7. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Blu-ray 3D, Christopher Nolan, film, Henry Cavill, Man of Steel, Muž z oceli, Zack Snyder

Muž z oceli (Blu-ray 3D) Jak si můžete přečíst v mé kinorecenzi Muže z oceli, restartovaný Superman z rukou Zacka Snydera nepatří zrovna mezi mé srdcovky a upřímně se mi jen těžko hledají série, které by mě do budoucna zajímaly méně (a to i přesto, že na Comic-Conu byl oznámen crossover, v němž si dá Pan pláštěnka ve Snyderově režii přes tlamu se samotným Batmanem).

Chystaný Blu-ray, jenž aktuálně nemá stanovené datum vydání, mě nicméně stále zajímá. Ne kvůli filmu, jenž bude jistě vypadat a znít skvostně (na to je Snyder machr), ale kvůli bonusové náplni, jež je pro snyderovky pověstná. Režisér 300: Bitvy u Thermopyl či Watchmenů se prozatím nikdy nebál vyhovět fanouškům a předhodit jim své filmy s adekvátními pohledy do zákulisí, a dokonce si čas od času i stoupnul před kameru, aby filmy rozebral v dnes již bohužel málo užívaném Maximum Movie Módu (nevím, jak vám, ale mě tyhle rozbory chybí).

Jelikož je Muž z oceli obrovský hit, má odklepnuté nejedno pokračování a zřejmě nakonec povede ke slibované Justice League, dá se očekávat Blu-ray edice, na níž se šetřit nebude. Tuhle domněnku pak potvrzuje i skutečnost, že americký Amazon uvádí na svých stránkách, že má vyjít i čtyřdisková edice, z níž tři disky budou mít podobu Blu-raye.

Muž z oceli (edice s figurkami)

Že by jeden pro film ve 2D, druhý pro 3D a třetí pro našlapané bonusy? Věřím, že ano. Amazon pak rovněž uvádí, že kromě klasických edic (u nás se štěbetá o steelbooku nebo metalpacku, vše je ale v jednání) přijde na zámořský trh kolekce s figurkami samotného Muže z oceli a jeho filmové nemesis Generála Zoda. Z prvních fotek sice vypadají (hlavně Superman) dost lacině a při srovnání s předobrazy nepřesně, nicméně při ceně okolo české „tisícovky“ si nelze příliš stěžovat.

Uvidíme, jestli se podobná edice nakonec nedostane přes Magic Box i k nám. Vzhledem ke studiu Warner Bros. a předchozímu prodeji podobné edice u Spider-Mana (byť ho vydávala Sony skrze Bontonfilm), by nemuselo jít jen o plané fanouškovské přání.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře