Midnight Movies pokračují: Ponrepo chystá kultovky Drive a Rambo

vydáno 25. 2. 2015 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Drive, film, First Blood, Midnight Movies, Národní filmový archiv, NFA, Nicolas Winding Refn, Ponrepo, Rambo, Ryan Gosling, Sylvester Stallone

Pokud si již delší dobu říkáte, že v kině nic moc není a že jste plný sál zažili možná tak na posledním Harry Potterovi, je nejvyšší čas, abyste vyrazili do pražského kina Ponrepo. Jednosálového kina s více než velmi přátelskými cenami, které provozuje Národní filmový archiv a promítá opravdové filmy. Z „pětatřicítky“.

Důvodem pro návštěvu kina v Bartolomějské ulici může být i nově odstartovaný cyklus pátečního večerního promítání Midnight Movies, jenž minulý týden odstartoval vyprodanou projekcí Barbara Conana. Pro velký zájem a za přítomnosti správně naladěného publika bude půlnoční přehlídka filmů pokračovat i v dalších měsících, přičemž programové oddělení vybírá opravdové „bomby“.

Midnight Movies

Již 20. března do Ponrepa dorazí Ryan Gosling s kladivem ve filmu Drive. 17. dubna pak oblékněte těsné nátělníky a zajděte na prvního Ramba. Jen nože a jiné kutilské vymoženosti, prosím, nechte pro své dobro doma. Obě akce začínají ve 21:00, přičemž Drive bude bez úvodu a Rambo s cca 30 minutovým povídáním před filmem. Po promítání vždy následuje volná zábava v nově otevřené kavárně v předsálí. Po Rambovi navíc půlnoční turnaj v páce!

Vstupné je krásných 100 korun a s koupí lístku doporučujeme nezahálet. Facebooková událost se totiž plní rychlostí blesku a Ponrepo není nafukovací. Podrobnější informace ke každé akci čekejte vždy začátkem měsíce na webu NFA či na Facebooku.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře