Micro USB disky Verbatim s kapacitou 2 - 32 GB

vydáno 27. 2. 2010 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Datová média

Tagy: Linux, Mac OS X, Micro USB, SIP, System-in-Package, USB, Verbatim, Windows, Windows 7

Verbatim - logo

Malé barevné klenoty ve světě úložných nosičů.

Verbatim představuje druhou generaci svých Micro USB disků s bohatou nabídkou pestrých barev i kapacit. Drobné disky, které jsou pouze 3 cm dlouhé a štíhlé jako euromince, pojmou až 32 GB dat a již nyní jsou k dostání v obchodech.

  • Barevné Micro USB disky: "Slunečně žlutá”, "Eukalyptově zelená”, "Jasně růžová”, "Karibská modř” a "Sopečně oranžová” – všechny s kapacitou 4 GB – doporučená cena 339 Kč
  • Černé Micro USB disky: 2 GB – 259 Kč, 4 GB – 319 Kč, 8 GB – 589 Kč, 16 GB – 1039 Kč a 32 GB (cena zatím nestanovena)
  • Nové balení obsahuje až o 90 % méně plastu

Miniaturní a odolné

Micro USB disky jsou vyráběné prostřednictvím technologie System-in-Package (SiP), která integruje elektronické součástky v robustním, zapečetěném pouzdře. Díky tomu jsou tyto disky odolné vůči prachu, vodě i statickým výbojům a představují jedny z nejmenších a nejspolehlivějších USB disků dostupných na dnešním trhu.

„S pomocí malého lanka, které je rovněž součástí balení, lze Micro USB disk snadno připevnit například k mobilnímu telefonu nebo kroužku na klíče. To činí z tohoto drobného zařízení s velkou kapacitou stálého společníka, kterého mohu použít kdekoli, aniž by hrozilo jeho zapomenutí na pracovním stole nebo zničení,“ vysvětluje Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash & USB Memory Verbatim EUMEA.

Všechny Micro USB disky od Verbatimu podporují operační systémy Windows (včetně Windows 7), Mac a Linux. Díky tomu jsou schopné přenášet data mezi různými platformami a systémy.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře