Marantz přináší high-endový CD přehrávač

vydáno 16. 8. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: CD přehrávač, Marantz HD-AMP1, Marantz HD-CD1, zesilovač

Marantz ještě cédéčka nezatracuje. Dokazuje to novinkou v podobě stylového kompaktního CD přehrávače s integrovaným zesilovačem HD-AMP1.

Model s názvem HD-CD1 staví na více než třicetileté tradici značky Marantz na CD trhu a využívá nové poznatky z oblasti přehrávání zvuku, včetně nejnovější generace tzv. „hyperdynamických zesilovacích modulů (Hyper-Dynamic Amplifier Modules; HDAM-SA2) z dílny výrobce. Nové moduly, které jsou využity i ve sluchátkové „sekci“ přehrávače, mají za cíl zachovat široký dynamický rozsah a frekvenční odezvu s minimálním zkreslením.

Přehrávač se chlubí hliníkovým předním panelem a dřevěnými panely postranními, dvouvrstvým šasi s pevnými podstavci pro izolaci vibrací či centrálním přehrávacím mechanismem, který kromě klasických CD zvládá CD-R/CD-RW, MP3, WMA a AAC.

Zvuk je z disku přenášen na 192 kHz/24bit DA převodník Cirrus Logic CS4398. Kromě toho všeho je zařízení vybaveno analogovým a optickým/koaxiálním digitálním výstupem, dálkovým ovládáním přehrávače i zesilovače či odděleným zesilovačem pro sluchátka s ovládáním hlasitosti a dalšími možnostmi přizpůsobení.

Zdroj: Soundandvision

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře