Marantz oslavuje 40. výročí Kena Išivaty ve firmě limitovanou edicí

vydáno 29. 12. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Ken Ishiwata, Ken Išivata, limitovaná edice, Marantz KI-Ruby, SACD/CD přehrávač, zesilovač

Audio konstruktér Ken Išivata je jedním z nejtalentovanějších lidí svého oboru. V roce 2018 slaví již 40. výročí svého působení ve společnosti Marantz, která si je toho dobře vědoma a při této příležitosti tedy vydává limitovanou edici svého audio zařízení.

V této limitované edici konkrétně vycházejí modely série KI-Ruby, SACD/CD přehrávač SA-KI Ruby a zesilovač PM-KI Ruby, které budou vyrobeny v edicích po pouhých tisíci kusech.

Ken Išivata přišel do společnosti Marantz v roce 1978 a od té doby je klíčovou osobností vývoje zvuku Marantz. Mimo jiné vedl tým, který je zodpovědný za některé z nejlépe hodnocených produktů značky.

Byl taktéž průkopníkem myšlenky ladění speciálních edicí, a to tak, že přidával komponenty vyšší kvality do zavedených produktů, kterým tak zajišťoval ještě lepší výkon. Kromě toho uvedl i vlastní řadu high-endových produktů Marantz s názvem KI-Signature.

V poslední době pracoval na novém vlajkovém SACD/CD přehrávači Marantz SA-10 a zesilovači PM-10, z nichž vychází i limitovaná série KI-Ruby – dva zcela výjimečné designy vycházející z desítek let zkušeností.

Série se odlišuje laserově vrytou přesnou kopií Išivatova podpisu a motivem Ruby na přední straně. Její komponenty jsou navrženy a vyladěny týmem vedeným Išivatou a jejich devizou má být zcela výjimečný zvuk.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře