Magic Box je distributorem Blu-ray studia Disney

vydáno 21. 4. 2010 | autor Magic Box | sekce Tiskové zprávy | téma Filmy, Z domova

Tagy: Alenka v říši divů, Blu-ray, Disney, Dumbo, DVD, Magic Box, Náhradníci, National Geographic, Paramount, Princezna a žabák, Toy Story, Warner Bros.

Walt Disney Pictures - logo

Společnost The Walt Disney Company změnila v České s Slovenské republice distributora filmových Blu-ray a DVD nosičů. Od 1. května 2010 se jím stává společnost Magic Box a.s.

Společnost Magic Box a.s. distribuuje filmové nosiče studií Warner Bros., Paramount Pictures, National Geographic a snímky nezávislých studií. Rozšířením své nabídky o tituly studia The Walt Disney Company posiluje Magic Box významným způsobem své postavení na českém a slovenském trhu.

Prvním filmem studia Disney v nabídce Magic Boxu je klasická animovaná pohádka Princezna a žabák, která vyjde na nosičích Blu-ray a DVD již v květnu. Následovat budou Náhradníci – thriller s Brucem Willisem a komedie Starý páky s Johnem Travoltou a Robinem Williamsem v hlavních rolích.

Jednou z nejvýznamnějších událostí první poloviny tohoto roku bude bezesporu vydání Blu-ray a DVD s filmem Tima Burtona Alenka v říši divů. Fanoušci Toy Story se mohou těšit na vydání speciální edice Toy Story 1 a Toy Story 2 poprvé také na Blu-ray.

V nabídce Magic Boxu se objeví mimo jiné také animovaná pohádka Dumbo a řada titulů, které nabízí premiérově televizní kanál Disney Channel.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře