Magic Box chystá Gaunery, Saw i dalšího Van Damma

vydáno 27. 2. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: Amores Perros, Blu-ray, film, Gauneři, Kickboxer, Magic Box, Reservoir Dogs, Saw, Saw: Hra o přežití

Gauneři (Blu-ray) Stále hlavní hráč na distribučním poli Magic Box začal po delší době opět odhalovat názvy chystaných katalogových titulů pro letošní rok. A nabídka bude docela pestrá, na své by si totiž měli přijít jak fanoušci drásavých dramat, tak milovníci hororů, ukecaných filmů Quentina Tarantina či Jean-Claude Van Damma.

Posledního jmenovaného má tuzemská distribuce vůbec hodně v oblibě, když v předchozích letech přinesla kupříkladu arénovku Krvavý sport (screenshoty), dvojitou porci bruselské svaloviny v Dvojitém zásahu (recenze), anebo Emmerichova Univerzálního vojáka. V letošním roce k nim přibude kultovní Kickboxer, velké kvality disku však není radno očekávat.

Kickboxer totiž již dávno vyšel ve Spojených státech a díky importu víme, že je přepis výrazně podprůměrný a trpí téměř všemi myslitelnými vadami od mizerné kresby po tučné známky komprese. Bylo by tedy příjemné, kdyby Magic Box vzhledem ku kvalitám vsadil na přívětivou cenovou politiku přinejmenším okolo 299 korun. Amores Perros (Blu-ray)

To by si ostatně zasloužily i tituly jako Saw či Amores Perros, které se na letošní rok také chystají a rovněž nepatří mezi absolutní technickou špičku. O jejich výjimečnosti a důležitosti pro tuzemský trh přitom nemůže být pochyb. Po letech si totiž budou moci doplnit sbírku jak fanoušci Jamese Wana (první Saw tu vyjde s velkým zpožděním za zbytkem série), tak mistra civilních sociálních dramat Alejandra González Iñárrita, který je přece jen známější díky filmům 21 gramů či Babel, ale právě s Amores Perros prorazil.

Důležitým přírůstkem pro tuzemský trh však budou zcela jistě Tarantinovi Gauneři, po jejichž vydání budou v Čechách chybět už jen Blu-ray vydání Grindhousu a a Jackie Brownové.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Magic Box chystá Gaunery, Saw i dalšího Van Damma

Vložil th0ca (bez ověření), 28. Únor 2014 - 10:21

Obrázek uživatele th0ca

z nostalgie bych kickboxera poridil, ale jestli bude vypadat jak se pise, tak to nema smysl, dvd postaci.

Re: Magic Box chystá Gaunery, Saw i dalšího Van Damma

Vložil Bořek (bez ověření), 1. Březen 2014 - 13:24

Obrázek uživatele Bořek

Jak už jsem někde psal, zatímco zahraniční fanoušek se po takovémto ohlášení filmů už jen těší (na svůj oblíbený film v HD s maximem materiálů k filmu) tak CZ fanoušek se už jen bojí v jakém stavu bude jeho oblíbený kousek na který přišla řada vydán, lozí po netu a hledá originál aspect ratia, hlídá si na HD mag „černou kroniku“ tzn zprávičky o zmršených vydáních jestli se tam film neobjeví, pak už netrpělivě vyhlíží unbox a až potom si může oddychnout že vše dobře dopadlo a má film aspoň ve správným poměru, v HD a s originál zvukem, když už zcela osekaný od bonusů a s hnusným jednoobrázkovým static menu od distributora – a to za vyšší cenu než ten zahraniční EU/USA/CAN fanoušek s trojnásobným platem který si jen bezstarostně kupuje filmy vydávané v maximálních edicích jako rohlíky. Prostě F.U.C.K OFF CZ distribuci amatérský lempovský. Moje poslední 2 storna: Nejvyšší nabídka s ořezaným obrazem a Město andělů s totálně zmršenými titulky. Gratuluji!