Luxusní videokamery Samsung řady "S" s podporu Wi-Fi

vydáno 22. 7. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: AllShare, Back Side Illumination, BSI CMOS, CMOS, DLNA, Full HD, GUI, HMX-S10, HMX-S15, HMX-S16, Intelli-Zoom, LCD, Samsung, SSD, Victoria Engine, videokamera, Wi-Fi, WVGA

Samsung logo

Pokud vám vyhovuje spojení luxusu, praktičnosti a moderních technologií, určitě si zamilujete nové videokamery Samsung S s podporou Wi-Fi a DLNA.

Společnost Samsung letos uvádí na trh kamery řady S, které mají jako první na světě vestavěnou podporu bezdrátového připojení přes Wi-Fi a DLNA. Zároveň jsou těmi doposud nejvýkonnějšími kamerami s Full HD, jaké kdy společnost Samsung vyrobila.

Všechny tři nové modely, tedy Samsung S10, Samsung S15 a Samsung S16, jsou vybaveny speciálním procesorem Victoria Engine patentovaným společností Samsung a špičkovým CMOS snímačem o rozměrech 1/2,3 palce s technologií BSI (Back Side Illumination), která je dvakrát citlivější v porovnání s klasickým čipem, což je zárukou špičkové kvality obrazu a možnosti natáčet i při nepříznivých světelných podmínkách.

3D filtr je navíc schopen účinně odstraňovat šum při zachování kontur a detailů obrazu, a umožňuje tak získat křišťálově čistý videozáznam nebo fotografie.

Videokamera Samsung HMX-S16

Společnost Samsung při vývoji svých produktů zohledňuje požadavky zákazníků a přizpůsobuje jim své produkty. A protože možnost snadno sdílet s ostatními své vzpomínky a další digitální obsah je pro spotřebitele stále důležitější, nechybí tato vlastnost ani u nejluxusnějších produktových řad, jak můžete vidět právě na řadě Samsung S.

Díky nim mají nyní spotřebitelé poprvé možnost zaznamenávat obsah a okamžitě jej sdílet s ostatními, aniž by se při tom museli trápit zapojováním kabelů.

Modely HMX-S15 a HMX-S16 jsou vybaveny další zajímavou technologií AllShare, která spotřebitelům umožňuje snadno přistupovat k obsahu, pracovat s ním a sdílet jej, a to včetně videozáznamů ve Full HD rozlišení, se kterými lze pracovat i prostřednictvím dalších zařízení podporujících DLNA. Přiblížíte jen jeden přístroj k druhému, zmáčknete tlačítko a přenos může začít!

Videokamera Samsung HMX-S15

Vedle již uvedených jedinečných funkcí mají videokamery řady S kvalitní objektiv značky Schneider Kreuznach, 18× Intelli-zoom či optickou stabilizaci obrazu, která zajistí jasný a klidný obraz i při maximálním přiblížení. Videokamery Samsung řady S nabízejí také vyšší uživatelský komfort díky velkému 3,5palcovému dotykovému LCD displeji s 3D uživatelským grafickým rozhraním (GUI).

Ultra jasný otočný LCD displej s rozlišením WVGA a GUI nabízejí nejen úchvatné vizuální efekty, ale poskytují uživatelům také jednoduchý přístup ke všem pokročilým funkcím přístroje.

Digitální videokamery Samsung řady S používají interní SSD disky, což v přístrojích tohoto typu přináší oproti pevným diskům výrazné výhody. Ve srovnání s HDD je technologie SSD společnosti Samsung lehčí a kompaktnější, pracuje potichu, vyzařuje velmi málo tepla a neobsahuje žádné pohyblivé části, což výrazně snižuje celkovou spotřebu energie a zvyšuje spolehlivost. Díky absenci pohyblivých součástí je technologie SSD trvanlivější a odolnější vůči nárazům a vibracím.

Videokamera Samsung HMX-S10

Videokamery řady S také nabízejí celou řadu dalších jedinečných funkcí, jako např. blesk, který napomáhá při pořizování digitálních fotografií v rozlišení 10 megapixelů, tisk storyboardů, nebo možnost nahrávat záběry pro extrémně zpomalené přehrávání při rychlosti záznamu 300 snímků za sekundu a v rozlišení 368×208 nebo při rychlosti záznamu 600 snímků za sekundu a rozlišení 192×112.

Přístroje jsou vybaveny také funkcí časosběrného záznamu ve vysokém rozlišení, která spotřebitelům umožňuje skutečně experimentovat s kreativitou.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře