Loewe inovuje portfolio televizorů řadou Connect

vydáno 1. 9. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: Loewe Connect, Loewe Reference, televizory, tv, UHD, Ultra HD

Společnost Loewe se pochlubila novou řadou televizorů, kterou nazvala Connect. Po řadě Reference představené v polovině letošního roku jde o druhou řadu, jež je součástí nové generace zařízení německého výrobce.

Loewe Connect

Jde samozřejmě o televizory chytré, a již z názvu je patrné, že je lze připojit k domácí síti a internetu i vzájemně propojit s mobilními zařízeními, což z nich činí základ pro domácí multimediální centrum. Samozřejmostí je zobrazování obsahu v Ultra HD kvalitě.

„Loewe se orientuje na luxusní segment výrobků, staví na ověřené spolehlivosti, špičkovém designu a vysoké kvalitě svých výrobků,“ říká Martin Cakl, zástupce značky Loewe na tuzemském trhu.

K zajímavým funkcím, které u jednotlivých televizí výrobce použil, patří třeba možnost spustit nahrávání konkrétního pořadu z mobilního zařízení (smartphonu nebo tabletu) i v případě, že právě nejste doma. Další možností je paralelní sledování dvou programů a ve stejné chvíli nahrávání obsahu z třetího.

Pořad sledovaný na televizoru Loewe Connect můžete také pozastavit a dokoukat na něj později, a to nejen na samotném televizoru, ale i na připojeném mobilním zařízení (třeba před spaním v posteli).

Nová generace televizorů značky Loewe bude ještě v letošním roce zahrnovat kromě řady Reference a Connect také zařízení Loewe Art a Loewe Masterpiece. Zbývající modely budou postupně představovány do prosince.

Zdroj: TZ Loewe
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře