LG si vysloužilo tři ocenění asociace EISA

vydáno 9. 9. 2010 | autor LG Czech | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Televizory, Hi-Fi audio, Mobilní telefony

Tagy: 42LE5300, Borderless, CIFS, DLNA, domácí kino, EISA, GD510, GD510 POP, HB45E, iPod, LCD, LE5300, LED, LG, LG Electronics, mobilní telefon, PCB100, přehrávač, televizor, USB

LG logo

Největší evropská organizace sdružující odborníky a odborné časopisy zabývající se multimediálními technologiemi ocenila hned tři výrobky LG – LCD TV, domácí kino a mobilní telefon, dvě z těchto ocenění získalo LG již podruhé.

LG Electronic (LG), světový inovátor a lídr v oblasti spotřební elektroniky a mobilních komunikací, si dlouhodobě klade za cíl propojovat poslední technologie s jedinečným designem a právem mu za to patří další tři ocenění asociace EISA. Vyplatila se i orientace společnosti na ekologicky šetrnou výrobu.

Na prvním místě se umístily a právoplatně tak nesou označení nejlepších produktů následující výrobky: LCD televizor LG 42LE5300 za bezkonkurenční poměr cena/výkon (European Best Value LCD TV), systém domácího kina HB45E jakožto Nejlepší evropský kompaktní systém domácího kina (European HT compact system) a mobilní telefon LG GD510 POP, který byl zvolen Evropským ekologickým mobilním telefonem roku (European Green Mobile Phone).

Ocenění European Best Value LCD TV a European Green Mobile Phone získlalo LG již druhý rok za sebou.

LCD LED televizor LG 42LE5300

Dr. Woo Paik, prezident a technologický ředitel LG Electronics, komentoval:

„Máme velikou radost, že byly naše výrobky opět oceněny porotou asociace EISA, o to více nás těší, že jsme obhájili vítězství v kategoriích European Best Value LCD TV a European Green Mobile Phone. Tři získaná ocenění jsou výsledkem dlouhodobého závazku LG přinášet našim zákazníkům vysoce kvalitní výrobky, které jsou navíc ekologicky úsporné.“

LG 42LE5300

LCD televizor s nejlepším poměrem cena/výkon

Televizor LG 42LE5300 je důkazem, že propojení nejnovějších technologií a skvělého designu není v případě LG jen prázdným slibem. LCD obrazovka s LED podsvícením zaručuje maximálně jasný a čistý obraz, zatímco extrémně tenký rám s Borderless designem vám umožní jedinečné zážitky ze sledování doslova bez hranic. Skvělá je i konektivita přes USB.

Porotci asociace EISA ve svém oficiálním prohlášení chválili hlavně fukce televizoru a jeho konektivitu, více než spokojeni byli také s novým uživatelsky přátelským menu.

Televizor je na českém trhu k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 28999,– Kč.

Domácí Blu-ray kino LG HB45E

LG HB45E

Nejlepší Evropský kompaktní systém domácího kina

U systému domácího kina LG HB45E je jasně vidět, že si designeři záležet na tom, aby divákovi nabídli mnohem více než jen stylový vzhled. Moderní 2.1 kanálový Blu-ray systém domácího kina umožňuje natáčení vrchních částí reproduktorů, což zajišťuje dosažení lepšího prostorového zvuku. Nechybí ani dokovací stanice pro iPod a konektivita přes USB, DLNA či CIFS.

V oficiálním prohlášení porotců EISA se můžete dočíst:

„Najít 2.1 kanálový systém domácího kina, který by byl kompaktní a zároveň nabízel skvělý zvuk se nemusí zdát snadné. Tenký a stylový systém HB45E se ale opravdu povedl a LG tak nasadilo laťku svým konkurentům skutečně vysoko.“

Systém domácího kina LG HB45E pořídíte za doporučenou maloobchodní cenu 12999,– Kč.

LG GD510 POP

Mobilní telefon LG GD510 POP

Evropský ekologický telefon roku

Mobilní telefon LG GD510 známý pod označním POP je zajímavý nejen svými malými rozměry, nízkou hmotností a bohatou softwarovou výbavou.

Mobil má sice velký 3" dotykový displej, váží jen 88 g a pochlubit se může rychlým uživatelským rozhraním a spoustou aplikací, je ale navíc ještě ekologicky šetrný. Nejen že vyniká malou spotřebou energie, své konkurenty překonává i pokud jde o použité materiály. K telefonu je navíc možné dokoupit solární panel pro jeho nabíjení.

Doporučená maloobchodní cena telefonu LG GD510 POP je 3390,– Kč, solárního panelu PCB100 pak 599,– Kč.

Ocenění asociace EISA jsou o to cennější, jelikož porota udělující ceny za nejlepší evropské elektronické výrobky je složena z redaktorů nejprestižnějších časopisů a při vyhodnocování dodržují striktní metody testování a srovnávání produktů.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře