LG si na CES 2019 chystá soundbary s Dolby Atmos

vydáno 27. 12. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: CES 2019, Dolby Atmos, DTS:X, Hi-Fi audio, LG SL9YG, SL10YG, SL8YG, soundbar

Společnost LG odhalila další kousky skládačky nových produktů, které se chystá představit na lednovém veletrhu CES 2019 v Las Vegas.

Tentokrát se jedná o novou řadu high-endových soundbarů, zahrnující celkem tři modely, SL10YG, SL9YG a SL8YG. Všechny tři byly vytvořeny ve spolupráci se specialisty na zvuk ve vysokém rozlišení, společností Meridian Audio.

Technologie Upmix od Meridianu dokáže proměnit dvoukanálový zvuk tak, aby zněl jako zvuk vícekanálový, což zároveň zvýší jeho čistotu a vytvoří určitou „prostorovost“ zvuku. Kromě toho soundbary podporují také technologie Dolby Atmos a DTS:X, které opět vytvářejí čistý, prostorový zvuk.

Nová řada se kromě nejnovější audio technologie chlubí také chytrou AI konektivitou a integrovaným asistentem Google Assistant. Což znamená možnost ovládání hlasovými příkazy.

Všechny tři soundbary mají uhlazený, stylový design. Konkrétně model LG SL9 je jen 57 mm tenký a má integrovaný gyroskop pro přesné a vyvážené umístění soundbaru na zeď nebo podložku. I díky tomu dostalo zařízení již s předstihem ocenění Best of Innovation v rámci 2019 CES Innovation Awards.

Zdroj: TechRadar

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře