LG otevřelo první značkovou prodejnu v ČR

vydáno 2. 7. 2009 | autor LG Czech | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova | 2 komentáře

Tagy: Aréna, Avion, Cookie, domácí kino, F1, Formule 1, LCD, LG, LG Electronics, mobilní telefon, monitor, PDP, plazma, Renoir, televizor

LG logo

První značkovou prodejnu v České republice otevřela včera odpoledne v Brně společnost LG Electronics CZ. V areálu Avion Shopping Park zákazníkům nabízí výhradně produkty s logem LG, zejména spotřební elektroniku, mobilní telefony a domácí spotřebiče.

Brněnská prodejna je vůbec první v České republice, kde spotřebitelé najdou pouze výrobky LG.

„Máme snahu zkoncentrovat prémiové zboží na jednom místě a umožnit tak zákazníkům, aby si ho mohli podrobně prohlédnout a poradit se s odborně vyškoleným personálem,“ řekl novinářům u příležitosti otevření značkové prodejny výkonný ředitel LG Electronics CZ Vít Šubert. „Pochopitelně, že Brno je první, ale zdaleka ne poslední vlaštovkou tohoto druhu.“

Protože LG je celosvětovým partnerem seriálu Formule 1™, odehrávaly se podpůrné reklamní akce v duchu největšího světového motoristického podniku. Od rána zvaly zákazníky Avionu na otevření hostesky, ti, kteří si nakoupili nad 10 tisíc korun, obdrželi exkluzívní bundu s logem LG F1 a za nižší částku rovněž značkovou čepici Formule 1. Akce pokračuje od otevření do vyprodání zásob, připraveno je padesát bund a sto čepic.

První značková prodejna LG Electronics v České republice - Avion Shopping Park Brno První značková prodejna LG Electronics v České republice - Avion Shopping Park Brno První značková prodejna LG Electronics v České republice - Avion Shopping Park Brno První značková prodejna LG Electronics v České republice - Avion Shopping Park Brno

Úderem 14-té hodiny Vít Šubert společně s marketingovou ředitelkou Gabrielou Lobodášovou přestřihl slavnostně pásku a do prodejny začali proudit první zákazníci.

Ti se mohli seznámit například s plazmovými a LCD televizory, mobilními telefony Arena, Cookie nebo Renoir, monitory a domácími kiny.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

LG HR 400

Vložil Karel (bez ověření), 24. Únor 2011 - 13:40

Obrázek uživatele Karel

Přeji hezký den,mám zájem o DVD LG HR 400/160GB/.Je možné si ho u Vás objednat a za kolik?Doslechl jsem se,že tento rok bude mít firma LG novou a lepší verzi.Děkuji.K.

Re: LG HR 400

Vložil d.f.h, 24. Únor 2011 - 15:36

Obrázek uživatele d.f.h

Na tomto webu si nelze nic objednat, což je myslím zřejmé na první pohled. E-shop vypadá přece jen trochu jinak…

Jinak protože je tento článek (resp. tisková zpráva společnosti LG) z poloviny roku 2009, tak je více než jisté, že nějaký nástupce tohoto modelu (i když se o něm v článku vůbec nepíše) je už dávno na trhu.