LG 60PF95 - 60palcový Full HD plazmový televizor s DVB-T tunerem

vydáno 25. 8. 2007 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 60PF95, DVB-T, Extreme Contour Compensation, Full HD, HDMI, LG, LG 100Hz Driving, LG Dimple Speaker, LG SimpLink, LG XD Engine, PF9, plazma, televizor, XCC

Společnost LG, přední hráč na světovém trhu plochých obrazovek, uvádí na český trh Full HD plazmový televizor 60PF95 s integrovaným DVB-T a analogovým tunerem. Jedná se o model s jednou z nejširších úhlopříček, kterou LG na českém trhu představuje. Řada plazmových televizorů PF9 nabízí přirozený a neuvěřitelně věrný obraz s rozlišením 1920×1080 bodů a s patentovanou technologií LG XD Engine pro zlepšení kvality obrazu.

LG 60PF95

„Tento Full HD televizor s úhlopříčkou 154 centimetrů znamená splnění snů milovníků akčních filmů a sportovních nadšenců. Model 60PF95 má dvojnásobné rozlišení oproti dřívějším modelům HD a skrývá v sobě technologii LG 100Hz Driving. Díky této mimořádně vysoké obnovovací frekvenci je každý jednotlivý snímek rychle se pohybujících obrazů jasně zřetelný,“ řekl Roman Klačko, produktový specialista černé techniky LG Electronics CZ. „Stejně jako u malých mobilních zařízení nebo domácích kin se na televizorech řady PF9 objevují dotykové senzory. Jsou umístěny na přední liště televizoru a ihned vám připomenou oblíbenou řadu mobilních telefonů LG Chocolate.“

Součástí televizoru 60PF95 je exkluzivní technologie LG XD Engine, která umožňuje reprodukci obrazů Full HD 1080p v jejich nativním rozlišení bez změny měřítka (tzv. scaling) a bez ztráty kvality. Tento 60palcový televizor s rozlišením Full HD má kontrastní poměr 3000:1, maximální jas 1000 cd/m2 a úhel pohledu 160°. Technologie XCC (Extreme Contour Compensation) je zase zárukou bezchybného zobrazení rychlých akcí. Tato patentovaná technologie LG rovněž minimalizuje šum a věrně reprodukuje barvy. Pro maximální požitek ze sledování lze televizory otáčet o 20 stupňů.

Ostrého, zároveň však silného zvuku je dosaženo prostřednictvím patentované technologie LG Dimple Speaker. Konstrukce reproduktorů DIMPLE SPEAKER s malými prohlubněmi ve tvaru důlků produkuje velmi stabilní zvuk bez zkreslení a 4 dvoupásmové reproduktory se systémem Surround Max dodávají zvuku z těchto patentovaných reproduktorů efekt domácího kina. Konektivita LG SimpLink dává uživateli možnost pomocí jediného dálkového ovladače plně ovládat kompatibilní zařízení, jako jsou DVD přehrávače a domácí kina. Součástí všech modelů jsou dva HDMI porty zajišťující maximální konektivitu s herními konzolami a digitálními fotoaparáty.

Doporučená cena je 169 999 Kč vč. DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře