Ledové království: Známe bonusy a podobu steelbooku skvostné disneyovky

vydáno 14. 1. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova, Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, Frozen, Ledové království, SteelBook

Ledové království (Blu-ray) Přes tři roky stará muzikálová pohádka Na vlásku jasně ukázala, kudy by se měl Disney ve svém tvůrčím směřování dále vydávat. Kombinace chytlavých písní, výtečného dabingu, bodrého příběhu a aktualizovaného humoru vedla ke vzniku jednoho z nejnápaditějších a nejoblíbenějších animovaných snímků vůbec, a tak není divu, že podruhé vsadilo studio na totožný koncept.

Ledové království proto působí téměř jako přímé pokračování (postavy z Na vlásku zde mají dokonce cameo role). Animace je opět skvostná, příběh založený na Ledové královně Hanse Christiana Andersena obsahuje dostatek překvapení, skvostných písní (sežeňte si soundtrack!) a dějových zvratů, aby zabavil i dospělé. A uvědomělost jednotlivých postaviček, které se v archaické době chovají v podstatě jako dnešní pubescenti (jen s mozkem), je přístupem, za který by měli být tvůrci odměněni hned několika diváckými výplatami.

A od 18. března také budou (nepočítáme-li několik stovek milionů, které film utržil v kinech). Právě tehdy Disney uvede na americký trh Blu-ray, jenž bude kromě obrazu ve vyleštěném 1080p obsahovat i osmikanálovou DTS-HD Master Audio stopu a samozřejmě vyjde i v řadě různých kombo balení. Kuriózní přitom je, že exkluzivní práva na 3D verzi má pro americký trh řetězec Walmart, a tak si řada Američanů bude disk s 3D verzí pravděpodobně importovat. Například z Velké Británie, kde obchod Zavvi.com chystá parádní steelbookovou edici (viz. níže).

U nás datum uvedení nebylo prozatím stanoveno. Předpokládá se však uvedení někdy v průběhu dubna, kdy se dočkáme jak 2D, tak 3D verze snímku. Ohledně bonusů je poté jasno. Disney k nám v poslední době uvádí edice novinek bez bonusových ořezů, takže bychom se měli na 90 procent dočkat stejné výbavy jako diváci v zahraničí. A ta bude následující:

  • Jak vznikalo Ledové království
  • Rozmrazeno: Disneyho cesta od Hanse Christiana Andersena k Ledovému království
  • Odbourání ledu: Opravdový vznikl Ledového království
  • 4 vystřižené scény s úvodem režisérů Chrise Bucka a Jennifer Lee
  • krátký film „Get A Horse“
  • Hudební video písně „Let It Go“ od Demi Lovato, Martiny Stoessel a Marshy Milan Londoh
  • trailer
Ledové království (Blu-ray)
Ledové království (Blu-ray)
Ledové království (Blu-ray)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře