LCD televize Sharp LC-32DH57E se zeleným srdcem

vydáno 23. 6. 2009 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: Aquos, DH57E, DVB-T, HDMI, HDTV, LC-32DH57E, LC-DH57, LCD, OPC, Optical Picture Control, Scart, Sharp, televizor, USB, VGA

SHARP - logo

„Jednoduše příjemné sledování televize“ je filozofie skrytá za novou LCD televizí Sharp AQUOS LC-32DH57E. 32 palcový model v sobě integruje nejnovější televizní technologie pro perfektní příjem HDTV – televize budoucnosti. Ekologické vlastnosti této řady LCD televizí vynikají a byly oceněny ekologickou kytičkou EU Eco-label za nízkou spotřebu energie.

Trendovou barvou dneška v oblasti moderních elektronických zařízení je zelená. Také Sharp vybavil svou nejnovější AQUOS LCD televizi technologií, které vzbuzuje pozitivní ekologické vibrace. Například „Eko“ tlačítko na dálkovém ovladači nového modelu 32DH57E snižuje spotřebu energie ve dvou stupních a kvalita obrazu je navzdory nízké spotřebě energie zachována.

LCD televize Sharp AQUOS LC-32DH57E

Další ekologické prvky jsou OPC (Optical Picture Control) – světelný senzor, který upravuje nastavení jasu obrazovky okolním světelným podmínkám, a speciální energeticky úsporný režim.

„Naše nová 32 palcová televize je určena pro segment trhu, ve kterém se prodává nejvíce televizí,“ říká Thies Radeloff, LCD TV produktový manažer společnosti Sharp Electronics.

„LC-32DH57E je ideálním modelem pro zákazníky, kteří se prostě jen chtějí rozptýlit při sledování televize s dobrým obrazem a kvalitním zvukem. A navíc má i zelené srdce: energii šetřící technologie byly důvodem pro ocenění ekologickou kytičkou Evropské komise.“

LCD televize Sharp AQUOS LC-32DH57E - dálkový ovladač

Technické vlastnosti modelu DH57E jsou také zajímavé. S rozlišením 1366×768 pixelů nová LCD televize od Sharpu je připravena na HDTV – televizní formát budoucnosti. Doba odezvy 6 milisekund zaručuje kvalitní obraz, které může být pohodlně sledován až z úhlu 176 stupňů. Zabudovaný DVB-T tuner přijímá pozemní digitální televizní vysílání.

Nový AQUOS 32DH57E je samozřejmě připraven na připojení externích zařízení – má dva SCART a tři HDMI vstupy, po jednom YUV, AV, VGA, RS-232C, digitální audio výstup a USB port pro servisní aktualizaci firmwaru.

AQUOS 32DH57 je dodáván s dálkovým ovladačem, elektrickým kabelem, vícejazyčným manuálem k použití a stojanem. Model je dostupný v barvě černě lakovaného piana a temně stříbrné a už nyní přichází do prodeje.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře