Krakonoš jde na Blu-ray. Magic Box vydá Krkonošskou pohádku

vydáno 13. 4. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, film, Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka Bonzácká sojka vrací úder! A nečekaně ve vysokém rozlišení. Magic Box totiž nově zařadil do svého dubnového Blu-ray katalogu také kultovní Krkonošskou pohádku, ve které zlotřilému kapitalistovi Tratumberkovi dává za vyučenou systémový protektor Krakonoš, aby ochránil dělnickou třídu v podobě Kuby, Anče a hajného.

Ano, Krkonošská pohádka je dnes významově nesmírné vtipná svou prosakující propagandou. Pokud si ji však odmyslíte a vnímáte ji jen jako čistou pohádku o potrestaném zlu, jedná se stále o více než adekvátní zábavu nejen na večerníčkový podvečer.

Magic Box vydá Blu-ray 29. dubna, a to v nové remasterované verzi. Poměr stran zůstane nativní 1,37:1 a nově bude na disku i mix DTS-HD Master Audio 2.0.

Disk bude obsahovat všech 20 dílů populárního seriálu a podle prvního náhledu bude balení ozdobené „zlatým“ amarayem. No co, vždyť je to svým způsobem klenot.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Krakonoš jde na Blu-ray. Magic Box vydá Krkonošskou ...

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 14. Duben 2015 - 10:32

Obrázek uživatele Michal Kubeček

No, nevím… televizní produkce 80. let často po obrazové stránce kulhá tak, že je to do očí bijící i v SD (viz např. reprízy Sváti Kuřátka). A taky bude otázka, jestli MagicBox dokázal umravnit chamtivost ČT, protože jejich cenová politika je naprosto mimo realitu.

Re: Krakonoš jde na Blu-ray. Magic Box vydá Krkonošskou ...

Vložil Psema (bez ověření), 14. Duben 2015 - 11:02

Obrázek uživatele Psema

Včera jsem se díval na kvalitu DVD a ta byla teda tristní. Zázraky nečekám. Jinak ona vůbec celá politika ČT ohledně vlastní tvorby je taková legračně mimózní. Nejen cenově.