Konec nepovedeným autoportrétům a useknutým hlavám!

vydáno 29. 10. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: Facebook, fotoaparát, LCD, Samsung, Smart Gesture User Interface, ST500, ST550

Samsung logo

Vzpomeňte si, kdy jste naposledy fotili sami sebe. Bylo to během vaší letní dovolené, na oslavě nebo jste jen chtěli umístit novou profilovou fotografií na Facebook? S nejnovější řadou digitálních fotoaparátů Samsung je vytváření autoportrétů tak snadné, jako pořizování běžných fotografií.

Společnost Samsung Digital Imaging přichází s unikátní inovací u kompaktních digitálních fotoaparátů. Díky dvěma displejům vždy vidíte, jak bude výsledný záběr vypadat. Tím navždy mizí spousta starostí s pořízením vlastního portrétu nebo skupinové fotografie.

Nové digitální fotoaparáty Samsung ST500 a ST550 jsou vybavený dvěma LCD displeji, jedním na přední a druhým na zadní straně fotoaparátu. Přední LCD displej o velikosti 1,5", který zapnete pouhým poklepáním prstem, vám zobrazuje zmenšený výřez toho, co se vám zobrazuje na velkém zadním LCD displeji, tedy toho, jak vypadá fotografovaný záběr.

Díky dvěma displejům se tak můžete snadno vyfotit s přáteli, aniž by někdo jiný musel držet fotoaparát. Fotoaparát je také vybaven několika různými módy pro přední displej – dětské režimy se zábavnými, poutavými a jednoduchými animacemi pro upoutání pozornosti malých dětí nebo režim samospouště s odpočítáváním.

Digitální fotoaparát Samsung ST550 Digitální fotoaparát Samsung ST550 - dotykový displej

Nejen, že dva displeje přináší 2× tolik zábavy a 100 % šanci na vyfocení dokonalého autoportrétu či třeba skupiny přátel na večírku, ale díky snadnému ovládání je radost s fotografiemi dále pracovat. Veliký dotykový displej se zabudovaným snímačem zrychlení dovoluje použít vaše gesta jako příkazy.

Jednoduché přeškrtnutí vyfotografovaného snímku pro fotoaparát znamená, že se vás automaticky zeptá, zda si přejete snímek vymazat. Nakloněním digitálního fotoaparátů Samsung ST500 a ST550 na jednu stranu spustí uživatelské rozhraní Smart Gesture dokonalou prezentaci fotek bez jediného dotyku.

Fotografování s novými fotoaparáty Samsung ST500 a ST550 je snadnější a díky dvěma displejům se stává pořizování autoportrétů radostí.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře