Kompaktní soundbar od Polk Audio zajistí prostorový zvuk

vydáno 28. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Audiopro, Google Cast, Polk Audio MagniFi Mini, soundbar, subwoofer

Společnost Audiopro uvádí na českém trhu kompaktní soundbar MagniFi Mini od firmy Polk Audio, který ve spolupráci s bezdrátovým subwooferem dokáže zajistit komplet prostorový zvuk.

Polk Audio MagniFi Mini

Novinka je vybavena různými technologiemi včetně Voice Adjust pro optimalizaci reprodukce dialogů nebo noční režim s potlačením nízkých frekvencí, potenciálně rušících sousedy nebo spící členy rodiny. Na soundbaru lze také jedním tlačítkem nastavit ekvalizér v závislosti na tom, zda právě sledujete filmy či sportovní přenosy nebo posloucháte hudbu. Jediné tlačítko tak optimalizuje výstupní frekvence soundbaru i subwooferu.

MagniFi Mini je hlavně prostorově nenáročné bezdrátové řešení pro ozvučení celého obýváku či ložnice. Díky podpoře technologie Google Cast lze přehrávání hudby ovládat z mobilního zařízení, ale také kombinovat MagniFi Mini s jinými kompatibilními reproduktory a vytvořit tak multiroom zvukové řešení pro více místností domácnosti najednou. Zajímavostí je taktéž kompatibilita s infračerveným ovládáním zařízení, která ve svém obýváku již máte. Připojení probíhá taktéž skrze HDMI a optické rozhraní.

Zdroj: TZ Audiopro

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře