Klipsch uvádí svá „nejpůsobivější sluchátka“

vydáno 16. 10. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 2 komentáře

Tagy: hi-fi, Klipsch Heritage HP-3, Klipsch Heritage Series, Paul W. Klipsch, sluchátka

Společnost Klipsch uvádí vlajkovou loď mezi svými sluchátky, model HP-3, který je „nejpůsobivější ze všech sluchátek značky,“ chlubí se její představitelé.

Zařízení bylo koncipováno jako pocta zakladateli společnosti Paulu W. Klipschovi a patří do řady Heritage a tak je vybavené dřevěnými mušlemi, magnetickými náušníky z ovčí kůže i ručně šitou čelenkou z kůže hovězí.

Biodynamické měniče o průměru 52 mm mají design bez hran, o němž Klipsch tvrdí, že zlepšuje čistotu a snižuje úroveň zabarvení zvuku. Firma se dokonce chlubí, že jsou sluchátka schopna vyloudit zvuk o kvalitě shodné s kvalitou nejlepších reproduktorů značky.

Díky impedanci o hodnotě pouhých 25 ohmů dokáží sluchátka spolupracovat jak se smartphony a MP3 přehrávači, tak se zesilovači. Sluchátka Klipsch Heritage HP-3 budou od listopadu dostupná v ořechovém, ebenovém nebo dubovém provedení a jsou vybavena 1,4m a 2m odnímatelnými kabely, 6,3mm adaptérem a stojánkem. Cena byla stanovena na 1 199 dolarů (26,5 tisíce korun).

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Klipsch uvádí svá „nejpůsobivější sluchátka“

Vložil fnaf (bez ověření), 3. Srpen 2018 - 3:58

Obrázek uživatele fnaf

Biodynamic transducers with a diameter of 52 mm have a no-edge design that Klipsch claims to improve clarity and reduce the color tone.

Re: Klipsch uvádí svá „nejpůsobivější sluchátka“

Vložil happy wheels (bez ověření), 31. Srpen 2018 - 5:52

Obrázek uživatele happy wheels

I’m actually planning to do something very similar since one of my friends convinced me to do so, so I’d also greatly appreciate any advice that anyone has on this topic!