Kapesní videokamera Samsung HMX-E10 s otočným objektivem

vydáno 25. 8. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: CMOS, CPL, E10, Full HD, H.264, HMX-E10, intelli-studio, LCD, Samsung, USB, videokamera, YouTube

Samsung logo

HMX-E10 je dalším stylovým a flexibilním přírůstkem do rozrůstající se rodiny videokamer značky Samsung.

Přední světový výrobce v oblasti digitálních médií a technologií digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd. dnes uvedl na trh inovativní videokameru HMX-E10, která je dalším přírůstkem do řady automatických videokamer.

Videokamera Samsung HMX-E10 nabízí záznam ve Full HD rozlišení a je vybavena jedinečným otočným objektivem s úhlem natáčení 270 stupňů, který spotřebitelům umožňuje rozvíjet jejich kreativitu a nahrávat prakticky z jakéhokoli úhlu.

Kapesní videokamera Samsung HMX-E10

Otočný objektiv modelu HMX-E10 vnáší do natáčení také nový prvek zábavy, neboť umožňuje, aby uživatel při natáčení opustil pozici za kamerou a vstoupil do záběru společně s přáteli nebo rodinou.

Společnost Samsung se také u modelu HMX-E10 snažila co nejvíce zjednodušit sdílení obsahu s ostatními prostřednictvím vestavěného USB konektoru.

Podpora USB umožňuje uživatelům připojit videokameru přímo k jakémukoli počítači bez nutnosti používat další příslušenství jako např. USB kabel, takže můžete důležité okamžiky svého života sdílet s ostatními kdekoli. Po připojení k počítači přes port USB se HMX-E10 zároveň začne také dobíjet, což šetří také váš čas.

HMX-E10 nabízí v souladu s očekáváními takovou kvalitu obrazu, ultrakompaktní design a vestavěnou podporu USB, jaké spotřebitelé od přístrojů této třídy očekávají, jde však ještě o krok dále a nabízí funkce jako např. otočný objektiv, víceúčelový LCD displej a celou řadu inteligentních filtrů, které umožňují uživatelům dokázat s přístrojem více a dát plně průchod své kreativitě.

Vysoce výkonný obrazový snímač a víceúčelový displej

Srdcem modelu HMX-E10 je velký, vysoce výkonný CMOS snímač o rozměrech 1/3,2 palce, který je schopen zachytit videozáznam v impozantním rozlišení 1920×1080 Full HD (30p / H.264), a s pomocí něhož lze také pořizovat fotografie v rozlišení 8 megapixelů. Na zadní straně přístroje se nachází víceúčelový dotykový LCD displej s úhlopříčkou 2,7 palce, který je orientován svisle.

Při nahrávání videa je LCD displej kamery HMX-E10 rozdělen na dvě části; na horním displeji je reálný pohled na aktuální záběr a na dolním se zobrazují ovládací prvky dotykové obrazovky jako nahrávání, zastavení a přehrávání.

Můžete dokonce otočit objektivem a použít tento displej k natáčení sebe sama, což vám umožní vystoupit zpoza kamery a zapojit se do dění před ní. Při přehrávání záznamu držíte kameru HMX-E10 vodorovně, takže maximálně využijete celého displeje k zobrazení videa na širokoúhlé obrazovce.

Kreativní ovládací prvky

Kapesní videokamera Samsung HMX-E10

HMX-E10 se dodává s celou řadou zábavných ovládacích prvků, které podněcují kreativitu uživatelů při vytváření videonahrávek. Můžete využít několika inteligentních filtrů, které nastaví kameru HMX-E10 tak, aby produkovala jedinečné barevné efekty a efekty vytvářené objektivem.

Mezi ně patří např. miniatura, která vytváří efekt naklánění a posunu objektivu, a vinětace, která vytváří lomo efekt. K barevným efektům patří odstranění mlhy, které napodobuje použití CPL filtru, a náčrt, který dodává videu efekt kreslení tužkou.

Snadné připojení a sdílení

Společnost Samsung navrhla kameru HMX-E10 tak, aby uživatelům zjednodušila sdílení obsahu s ostatními. Kamera je vybavena vestavěným USB konektorem, který vám umožňuje připojit kameru k jakémukoli počítači, aniž byste s sebou museli neustále nosit samostatný USB kabel.

HMX‑E10 má kromě toho také nainstalován program společnosti Samsung sloužící pro přehrávání, střih a sdílení videozáznamů zvaný intelli-studio. Tento program s intuitivním ovládáním umožňuje spotřebitelům upravovat nebo přehrávat videozáznamy v jakémkoli počítači bez nutnosti instalace podpůrného softwaru. To je nesmírně užitečné při cestování, nebo když nemáte po ruce svůj vlastní osobní počítač.

Interaktivní tlačítko pro odesílání obsahu na displeji kamery HMX-E10 také usnadňuje umisťování záznamů na internet. Pokud je přístroj připojen k počítači s připojením k internetu, lze jedním stisknutím tlačítka „upload“ odeslat pořízený záznam přímo na konkrétní webové stránky pro sdílení obsahu jako např. YouTube, čímž se snižuje počet kroků potřebných k úspěšnému nahrání a sdílení videonahrávek.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře