Kancelářská štěnice, co se tváří jak FlashDisk

vydáno 24. 2. 2011 | autor Václav Vlach | sekce Gadgety | téma IT a software, Datová média

Tagy: Edwin, flash disk, USB, WAV

Edwin 2GB Flash Drive Memory Spy Audio Digital Voice Sound Recorder

Edwin 2GB Flash Drive Memory Spy Audio Digital Voice Sound Recorder – tak to je určitě jeden z nejdelších názvů pro nový gadget v historii. Proč ho nemůžeme nazvat jen kancelářská štěnice?!

Jediné, čím tento vystupuje z řady flash disků, určitě není cena – stojí totiž pouze $20. Čím se naopak odlišuje je, že opravdu skrývá miniaturní záznamník zvuku a přitom vypadá jako normální flashka!

Nikdo z vašich kolegů nemůže tušit, že zrovna ta vaše ho může usvědčit z toho, že vás tajně pomlouvá s ostatními kolegy, když v kuchyňce poklidně popíjí kávu.

Asi nejzajímavější funkce je „položení na stole“: Tato flashka totiž má svou vlastní, integrovanou 120 mAh Li-baterii a vydrží na ní nahrávat až 1,5 hodiny křišťálově čistého zvuku v okruhu 5ti metrů.

Vše, co musíte pro tuto osobní kancelářskou špionáž udělat, je pouze zapnout miniaturní tlačítko nahrávání a nechat ji ležet v cílovém perimetru. Pokud ji máte zapojenou v počítači, vydrží nahrávat až 4,5 hodiny, dokud se paměť zcela nezaplní.

Zvláštností je, že nahrává zvukovou stopu ve formátu WAV a ne v MP3, z čehož vyplývá výše zmíněná kapacita až 4,5 hodin v případě, že je paměť před nahráváním zcela prázdná.

Tato paměť má samozřejmě i funkci standardního ukládání a přenášení jakýchkoliv jiných dat a nejen těch záznamníkem nahraných.

Chytřejší hračky, chytřejší planeta.
Další gadgety naleznete zde »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Gadgety

Komentáře