Kamera Samsung K44 převádí video z SD do Full HD

vydáno 23. 12. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: Full HD, HDTV, i.Scene, K44, Samsung, SD, SMX-K44, SSD, upscaling, USB, videokamera

Samsung logo

Samsung SMX-K44 je lehká a kompaktní videokamera s 16 GB SSD diskem, která nahrává v SD kvalitě a přehrává ve Full HD. Díky SSD disku, který se vyznačuje celoživotní spolehlivostí, je kamera odolná proti otřesům a vibracím.

Nová kompaktní SSD videokamera Samsung SMX-K44 s vestavěným 16 GB SSD (Solid State Drive) diskem je díky skvělým vlastnostem SSD disků prakticky nezničitelným zařízením. Nejen, že je kamera odolná proti nárazům a vibracím, pracuje za vysokých i nízkých teplot, ale poskytuje celoživotní spolehlivost.

Díky SSD videokameře Samsung SMX-K44 tak máte příležitost natočit opravdu vše, ať už se jedná o jízdu na horské dráze nebo třeba divoký sjezd na lyžích.

Rádi sledujete filmy ve Full HD rozlišení? S SSD videokamerou Samsung K44 každé video, které si spustíte na zobrazovacím zařízení HDTV budete sledovat ve Full HD kvalitě, a to i přesto, že kamera natáčí v SD kvalitě. Díky schopnosti převodu záznamu do vyššího rozlišení nejen že ušetříte místo na disku, ale váš zážitek ze sledování vašich domácích videí bude maximální.

Máte rádi, když odezva zařízení je tak rychlá, jako vaše myšlenka? Nová SSD kamera Samsung K44 je dosud vůbec ta nejrychlejší videokamera! Rychle se spustí, rychle vám umožní natáčet vaše zážitky a ještě rychleji vám poskytne přehled již natočených videí. Výběr pořízených videí vám navíc usnadní animovaný náhled, takže práce s kamerou je skutečným potěšením.

Videokamera Samsung SMX-K45

Nejen, že díky kameře máte příležitost natáčet za silných vibrací, ale díky špičkovému objektivu Schneider Kreuznach, který je vybaven optickým stabilizátorem obrazu, máte vždy záruku precizního obrazu. Nepatrné pohyby v objektivu kompenzují nestabilní ruce a vibrace, a tak s novou videokamerou K44 budou vaše domácí videa vždy dokonale ostrá.

Kamera Samsung SMX-K44 je vybavena mnoha funkcemi, které ocení každý uživatel. Ať už je to instalovaný program Intelli-Studio, díky kterému máte příležitost prohlížet, upravovat a spravovat soubory, ať jste kdekoliv.

Nebo funkce časoměrného záznamu, díky které vám umožní kamera vtěsnat několik hodin záznamu do několika minut. Zachyťte tak třeba východ slunce nebo třeba denní pohyb mračen na obloze. Pokud by vám pro to nestačila kapacita baterie, dobíjet můžete pomocí přiložené nabíječky nebo přes USB.

Funkce i.Scene poskytuje speciální režimy záznamu pro nejrůznější scény. Společně s technologií detekce obličejů a automatickému zaostřování a automatické expozici budou vaše záběry skutečně perfektní.

Doporučená maloobchodní cena videokamery Samsung SMX-K44 je 8.490,– Kč s DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře