James Bond - třetí Blu-ray kolekce na obzoru!

vydáno 21. 1. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: Blu-ray, Dnes neumírej, Dr. No, film, Goldfinger, James Bond, James Bond: Blu-ray Volume Three, Jeden svět nestačí, Jen pro tvé oči, MGM, Moonraker, Srdečné pozdravy z Ruska, Thunderball, Žít a nechat zemřít

007

Příznivci nesmrtelného agenta 007 (a zároveň příznivci vysokého rozlišení) budou mít další důvod k radosti. K šesti starším bondovkám, které na Blu-ray vyšly loni na podzim, se v březnu přidají další tři.

Filmy Dr. No, Dnes neumírej, Žít a nechat zemřít, Jen pro tvé oči, Srdečné pozdravy z Ruska a Thunderball u nás sice vyšly samostatně, ve světě ale i ve formě dvou kolekcí po třech discích: James Bond: Blu-ray Volume One a James Bond: Blu-ray Volume Two.

Všem snímkům byla věnována slušná péče jak po stránce obrazového přepisu, tak množství a kvality bonusových materiálů. Třetí kolekce vychází v regionu A 24. března (u nás zřejmě o něco později) a bude vybavena v podobném duchu.

Filmy Goldfinger (1964, FDb.cz), Moonraker (1979, FDb.cz) a Jeden svět nestačí (The World Is Not Enough, 1999, FDb.cz) se kromě remasterovaného MPEG-4 AVC obrazu a DTS-HD Master Audio 5.1 zvuku pochlubí audiokomentáři jednotlivých režisérů, herců a tvůrců filmu, chybět samozřejmě nebude ani celá řada zajímavých bonusových dokumentů, fotografií, videoklipů a zřejmě nás neminou ani nějaké ty interaktivní hříčky.

James Bond: Blu-ray Volume Three Goldfinger (1964) Moonraker (1979) Jeden svět nestačí (The World Is Not Enough, 1999)

Pro nás je nejdůležitější, že se těmito třemi novými / starými bondovkami na Blu-ray zcela určitě brzy setkáme i prostřednictvím tuzemského distributora, stejně jako tomu bylo v případě prvních šesti filmů. Lze ale jen tipovat, jestli se do konce roku dočkáme kompletní „bondotéky“, nebo bude příprava zbývajících filmů i záležitostí na rok 2010.

DVDobchod.cz - logo

TIP: Všechna dobrodružství Jamese Bonda, která dosud vyšla na Blu-ray, si můžete za skvělé ceny pořídit například v e-shopu DVDobchod.cz – samozřejmě s plnou českou jazykovou podporou!

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře