ISE 2011: Obří video kostka Sharp

vydáno 25. 1. 2011 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: ISE, ISE 2011, LCD, LED, PN-L601B, PN-V601, Sharp, televizor

SHARP - logo

Začátkem února budou zraky návštěvníků veletrhu ISE upřeny na stánek společnosti Sharp. Japonská elektrotechnická společnost tam představí největší a nejpůsobivější prezentaci svých produktů.

Na veletrhu ISE (Integrated Systems Europe) konaném v Amsterdamu od 1. do 3. února bude k spatření modelová řada PN-V601 displejů se super tenkým rámečkem sestavena do mimořádné instalace: 64 monitorů o velikosti 60 palců poskládaných do obří video kostky Sharp vytvoří skutečný třídimenzionální prostor, který vtáhne diváky dovnitř.

Dalšími taháky na stánku budou velká halová sportovní tabule složená z bezrámečkových monitorů, nový monitor PN-L601B s dotykovým displejem a prototyp 60" monitoru s vysokým jasem.

Představení společnosti Sharp na veletrhu ISE vezme všem návštěvníkům dech. Hosté nebudou věřit svým očím při prohlídce fantastické sestavy monitorů – 64 monitorů Sharp řady PN-V601 s ultratenkými rámečky poskládaných těsně jeden vedle druhého nabídne dech beroucí obrázky, které budou lákat návštěvníky veletrhu k ponoření se do vizuálního světa.

ISE 2011: Obří video kostka Sharp

„Díky jejich pouhých 6,5 milimetrů tenkým rámům nabízejí tyto 60-palcové LCD monitory optimální možnosti pro špičkové video instalace, které jsou opravdu neobyčejné. Díky jasu 700 cd/m2 a obrazovce s full LED podsvícením nabízejí displeje ostrý obraz s živými barvami. Mohou být instalovány jak na šířku, tak i na výšku,“ vysvětluje Peter Heins, produktový manažer pro profesionální monitory a projektory společnosti Sharp Electronics Europe.

„Naše displeje mohou být sestaveny jak do kostky, tak se také samozřejmě výborně hodí pro špičkové instalace do video stěn, kdy jsou požadavky na precizní, rychlý a oslnivý obraz.“

Dalším vrcholem veletrhu ISE bude nová profesionální řada Sharp PN-L601B LCD monitorů s dotykovými displeji. Díky plnému LED podsvícení obrazovek o velikosti 60 palců zaručují monitory rovnoměrný jas po celé obrazovce a jako bonus nabízejí nízkou spotřebu energie.

Mají zabudovaný jemný dotykový panel, který díky svým vestavěným infračerveným senzorům přesně reaguje na doteky prstů či pera, a zaručuje tak pohodlné ovládání. Uživatel může zobrazené obrázky a poznámky psané na dotykový panel uložit přímo do počítače pouhým stisknutím tlačítka. Při propojení s multifunkční jednotkou Sharp může být obsah obrazovky poslán na barevnou tiskárnu a být přímo vytištěn.

„Díky svým novým funkcím je nový dotykový displej společnosti Sharp vhodným nástrojem pro mítinky, video konference, prezentace nebo interaktivní vzdělávací kurzy,“ dodává Peter Heins.

Tyto a další produktové inovace, jako je například prototyp nového 60" displeje s vysokým jasem, lze obdivovat na vlastní oči na veletrhu ISE v Amsterdamu na stánku E66 společnosti Sharp, hala 11.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře