iiyama má novou řadu herních monitorů G-Master

vydáno 16. 12. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: Black Hawk, G-Master, Gold Phoenix, herní monitor, iiyama, Red Eagle

Japonská iiyama uvedla na trhu novou řadu herních monitorů s označením G-Master, kterou v ČR a na Slovensku distribuuje firma AT Computers.

Součástí řady jsou celkem tři skupiny modelů, jež nesou názvy Black Hawk, Red Eagle a Gold Phoenix. Všechny monitory bez rozdílu mají společný plynulý přenos obrazu, nízkou dobu odezvy (1 ms) či funkci jménem Black Tuner, jež umožňuje přesné nastavení jasu a odstranění tmavých prostor na obrazovce.

Monitory Black Hawk, dostupné v 24– a 27palcovém provedení, nabízejí rozlišení Full HD a 60Hz obnovovací frekvenci a jsou vhodné pro méně náročné uživatele a začínající hráče.

Řada Red Eagle se pyšní technologií FreeSync a obnovovací frekvencí 144 Hz, disponuje DisplayPortem a jde v podstatě o vylepšenou řadu Black Hawk s částečně shodnými specifiacemi.

Nejvyšší řadou monitorů G-Master je potom Gold Phoenix. Ta obsahuje jediný, 28palcový model se 4K rozlišením (3 840×2 160 pixelů), jenž je určen spíše pro profesionální hráče. Na rozdíl od větších modelů obou předchozích řad, které jsou k dispozici již nyní, bude Gold Phoenix (jakož i menší varianty Black Hawk a Red Eagle) v prodeji až v průběhu prosince.

Zdroj: TZ iiyama

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře