I Green Lantern zmodrá, ve 3D a v rozšířené verzi

vydáno 26. 8. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy

Tagy: 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, film, Green Lantern, Warner Bros.

Green Lantern Blu-ray

Byli už jste v kině na nejnovější komiksárně od Warnerů? Pokud ano, existuje docela vysoká šance, že jste ze sálu neodcházeli dvakrát nadšení. Na Green Lanterna totiž převažují spíš negativní reakce a Warneři díky tomu mají na krku jeden z největších finančních průserů roku (film stál kolem čtvrt miliardy, což je suma, které zatím nestačil dosáhnout ani po celém světě, natož doma).

Každopádně jestli něčím Green Lantern zaujme na první pohled, jsou to vizuály, což je samo o sobě důvod, proč mu dát šanci ještě na Blu-ray, kde moderní digitální efekty vyniknou obzvlášť.

Podívejte se na trailer na Green Lanterna v HD

Druhým důvodem by mohla být nečekaná rozšířená verze. Green Lantern totiž na Blučko dorazí nejen v kinosestřihu (3D i 2D BD, klasické FullHD v 2.39:1), ale také v o celých šest minut delším extended cutu (pouze 2D). Co v jeho rámci do dějové linie přibyde, zatím nikdo netuší. Šance, že by se díky němu z Green Lanterna stal lepší film, jsou ale vzhledem k neustále omílané scenáristické bídě dost nízké.

Film se na Blu-ray ve Spojených státech objeví 14. října, což odpovídá klasické čtyřměsíční prodlevě od kinopremiéry. Tuzemský vysokodefiniční trh si počká o něco déle – vzhledem k tomu, že se u nás film objevil v kinech o neuvěřitelné dva měsíce později, můžeme s Blučkem počítat až týden před vánočními svátky.

Pokud se k nám dostane v plné výbavě, krom dvou verzí filmu se dožijeme také Maximum Movie Mode, tedy warneráckého Picture in Picture, které by mohlo být u tak trikově náročného snímku hodně zajímavé, dalších vystřihaných scén, traileru na animovanou verzi Green Lanterna, digitálního komiksu Justice League, PiP podů a dokumentů The Universe According tto Green Lantern a Ryan Reynolds Becomes Green Lantern.

Green Lantern svým příchodem na high-def scénu doplňujě nemalé množství komiksáren. Proto připomínáme, že vedle zelené lucerny vychází také Thor, Captain America a X-Men: First Class.

. . .

BUĎTE V KONTAKTU, sledujte autorovy tipy a postřehy na Google+, HDmag.cz na facebooku a na twitteru

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře