Hra o trůny na Blu-rayi: S jakými bonusy přispěchá druhá série?

vydáno 20. 11. 2012 | autor Karel Ryška | sekce Novinky | téma Filmy | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, Game of Thrones, HBO, Hra o trůny, Magic Box

Modré placky s první sérií Hry o trůny v Americe trhaly rekordy. Šlo o nejrychleji prodávaný televizní projekt na Blu-rayi, což vzhledem k jeho nesporným kvalitám a obří fanouškovské základně není zas takové překvapení. Co může vysoká čísla překonat? No… určitě druhá série.

Hra o trůny - 2. série Blu-rayTa to na HBO zabalila už v červnu, na disky s vysokým rozlišením ale očividně nespěchá. Na americký trh totiž dorazí až 19. února 2013, zhruba měsíc a půl před startem třetí sezóny. I tentokrát to bude událost, kterou bude doprovázet tuna bonusů, a my konečně víme, co přesně se chystá. DVD i Blu-ray edice půjdou do obchodů s následující výbavou:

  • Audio komentáře: 12 komentářů se herci i štábem, ve kterých uslyšíte Davida Benioffa, D.B. Weissa, George R.R. Martina, Emilii Clarke, Petera Dinklage, Kita Haringtona a další.
  • Vytváření Bitvy o Černovodý proud: V tomto exkluzivním a důkladném pohledu za kulisy se dozvíte, jak byla oživena epická Bitva o Černovodý proud. 30 minutý featurette zahrnuje nikdy předtím neviděné rozhovory s herci a štábem.
  • Hra o trůny: Vnitřní kruh: Herci Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Michelle Fairley a Liam Cunningham v této diskuzi u kulatého stolu, jíž moderují výkonní producenti David Benioff a D.B. Weiss, detailně mluví o natáčení druhé sezóny.
  • Náboženství Západozemí: Autor George R. R. Martin, David Benioff a D. B. Weiss diskutují o soupeřících náboženstvích seriálu a o tom, jak ovlivňují různé postavy nejen ze Západozemí.
  • Profily postav: Profily sedmi hlavních postavy seriálu, v nichž he popisují samotní herci. Jedná se o Renlyho Baratheona, Stannise Baratheona, Robba Starka, Theona Greyjoye a další.

Hra o trůny - 2. série Blu-ray 2Na Blu-rayi se pak navíc objeví tyto exkluzivní bonusy:

  • Válka pěti králů: S touto interaktivní příručkou budete moci sledovat nároky, strategie a klíčové hráče v bitvě o Železný trůn. Sledujte pohyby armád a zjistěte všechno o jejich vítězstvích a porážkách.
  • Historie a tradice: Samotné postavy vám za pomoci ilustrací od storyboardisty Hry o trůny Willa Simpsona dovypráví 19 animovaných historií, které vás do detailu provedou mytologií Západozemí a Essosu.
  • Průvodce epizodami: Doprovodná obrázková stopa, která vám nabídne další informace o postavách, lokacích a dalších prvcích, které se právě nacházejí v obraze.
  • Schovaná dračí vejce: Najděte skrytá dračí vejce (obdoba Easter eggů), která vám odhalí ještě více exkluzivního materiálu.

Tomu se říká luxusní výbava, přátelé. Druhá desítka epizod Hry o trůny by se mimochodem měla na blůčku objevit i u nás, první nepotvrzené zprávy hlásí datum vydání 20. března 2013. Snad se tentokrát dočkáme i českého dabingu a českého menu, kteréžto se z dlouho propíraných důvodů neobjevily u tuzemské kolekce první série. Popularita seriálu totiž jen stoupá a byla by škoda, kdyby mu něco bránilo v rozšiřování fandovské základny.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Hra o trůny na Blu-rayi: S jakými bonusy přispěchá ...

Vložil Dantys (bez ověření), 5. Prosinec 2012 - 16:38

Obrázek uživatele Dantys

Prodám komplet 1. sezonu Hry o trůny na 5 BD. Nové a nerozbalené balení!! Cena 1100,–Kč. A ještě titul Temný rytíř povstal na 2BD ( STEELBOOK – sběratelská limitovaná edice ). Opět nové a nerozbalené. Cena 500,–Kč. Pouze osobní odběr v Praze. Dantys

Re: Hra o trůny na Blu-rayi: S jakými bonusy přispěchá ...

Vložil Dantys (bez ověření), 6. Prosinec 2012 - 18:53

Obrázek uživatele Dantys

PRODÁNO