HP ProBook 4530s: Ideální notebook pro studenty nyní s tiskárnou zdarma

vydáno 7. 5. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: Hewlett-Packard, HP, HP ProBook 4530s, Intel

HP ProBook 4530s

Ať už jste zaměstnancem menší firmy nebo student, je vysoce pravděpodobné, že se ohlížíte po takovém notebooku, za který nebudete muset dát moc velké peníze. Jenže menší cena se většinou rovná menšímu výkonu, což se nelíbí každému. Hewlett Packard má na tenhle problém jednoduchou odpověď. Jmenuje se HP ProBook 4530s a za rozumný peníz nabídne právě takový výkon, se kterým budete spokojení. A také něco navíc.

ProBook 4530s totiž HP vyrobil v odolném těle z broušeného hliníku, které by mělo přežít trochu drsnější podmínky. Samozřejmě s ním nebudete moct házet o zem, pokud vám ale s notebookem třeba upadne batoh, případně do něj sem tam drcnete, měla by veškerá data přežít – vedle pevné šasi také díky otřesuodolnému disku, který jen tak nějaká vibrace nerozhodí.

HP ProBook 4530s

Specifikace přitom za rozumných 15 890 Kč vyhovují i náročnějším uživatelů. Intel Core i5–2450M by měl v pohodě utáhnout nejen FullHD video, ale i náročnější hry (doplňuje ho ATI Radeon HD 6490). Operační paměť lze ze 4GB rozšířit až na 8GB (ve spolupráci s až 750GB diskem). Výsledek práce těchto vnitřností si pak prohlédnete na 15.6´ 1366×768 displeji s anti-glare vrstvou, která se postará o dostatečně příjemné čtení i za silnějšího světla.

Že HP míří především mezi studenty a firmy, dokazuje také dodatečné zabezpečení. Počítač lze blokovat na otisk prstů a HP Face Recognition vás do systému nepustí, pokud zrovna nemáte po ruce svůj obličej. Data by tedy měla být v bezpečí za všech okolností.

Pokud už jste se rozhodli, HP pro vás má jedno milé překvapení. K notebooku do konce května zdarma (respektive za korunu) rozdává tiskárnu HP DeskJet 3050A.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře