Home Cinema Praha 2011 se blíží

vydáno 3. 10. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio, Foto a video, Z domova

Tagy: Home Cinema Praha, Home Cinema Praha 2011

Na konci týdne se v prostorách hotelu Angelo a v sálech multiplexu CineStar na Smíchově uskuteční již sedmý ročník výstavy Home Cinema Praha, který se bude stejně jako v předchozích letech snažit přiblížit návštěvníkům to nejlepší ze světa domácí zábavy.

Na co se můžeme v rámci Home Cinema Praha 2011 těšit? Zatímco v předchozích letech byl logicky největším tahákem Blu-ray a vše s ním spojené, letos už je jeho přítomnost naprostou samozřejmostí a zraky vystavovatelů i návštěvníků proto budou směřovat jinam: ke 3D.

To už jsme sice mohli okusit na loňském HCP, letos ale bude tím největším tahákem smíchovské výstavy, kterou 6. října v 11:00 otevře v prostorách Gold Class Sony s prezentací „Playstation + 3D + Sony = Zábava3“. V jejím rámci si budou návštěvníci moct zahrát ve 3D hity jako Gran Turismo, Resistance 3, God of War, nebo SOCOM: Special Forces.

Home Cinema Praha 2011

Se svou 3D nabídkou se na HCP budou prezentovat také Bontonfilm a MagicBox, podívat se budete moct na 3Dčko zprostředkované projektory od Epsonu (třeba na ukázky z prvního českého 3D filmu V peřině), nebo na 3D filmy z VOD služby Top Fun.

Vedle D-Boxu, který se na HCP představil poprvé minulý rok, se na výstavě objeví všichni velcí výrobci komponent pro domácí kina – Sharp, LG (to bude mít před výstavou připarkovaný vlastní přívěs s prezentací nových televizorů), Sony, Pioneer, Denon, Epson, Harman Kardon, Jamo, Marantz, Monster Cable, Onkyo, Bowers & Wilkins, Canton, Cabasse, AQ, po mnoha letech se tu navíc objeví legendární značka Accuphase.

Součástí výstavy se stane také konference Byt, který šetří – Dům, co se stará.

Sedmý ročník Home Cinema Praha proběhne od 6. do 8. října, otevírací doba 10:00 až 18:00.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře