Home Cinema Praha 2010 - informace pro návštěvníky

vydáno 11. 10. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek, Home Cinema Praha | sekce Novinky | téma Z domova

Tagy: B&W, Blu-ray, Bontonfilm, D-Box, Denon, Home Cinema Praha, Home Cinema Praha 2010, Magic Box, Red Lion

HDmag.cz - logo

Magazín HDmag.cz, přinášející už čtvrtým rokem novinky ze světa vysokého rozlišení a 3D technologií, je mediálním partnerem letošního ročníku největší výstavy o domácí zábavě v České republice.

Budeme rádi, když se při této příležitosti setkáme s našimi čtenáři osobně, proto přinášíme několik užitečných informací. HCP 2010 se koná už tento týden!

„Uvidíte nejlepší obraz, uslyšíte nejlepší zvuk“ – tímto sloganem láká návštěvníky už šestý ročník výstavy Home Cinema Praha, která se uskuteční od 14. do 16. října 2010. Výstavu pořádá společnost Red Lion opět v komplexu hotelů Angelo/Andel's a Suite na Smíchově.

Stejně jako v loňském roce najdete i na 6. ročníku řadu tradičních značek jako AQ, Bowers & Wilkins, Canton, Cabasse, Epson, Erard, Harman Kardon, Jamo, Marantz, Martin Levinson, Martin Logan, Monster Cable, Mordaunt-Short, Onkyo, Philips Pronto, Pioneer, Pro-ject, Sharp, Eizo nebo Vivateq.

Oproti loňskému roku lze koupit na každý den jednodenní vstupenku za 100 Kč. Více podrobností lze získat přímo na internetových stránkách www.homecinema.cz.

Home Cinema Praha 2010 - logo

Mezi největší události bude bezesporu patřit představení limitované edice značky Denon a nová řada B&W 800 Diamond. Prostřednictvím společností Bontonfilm a Magic Box se v jednotlivých expozicích návštěvníci seznámí s novými filmy na Blu-ray od všech šesti hollywoodských studií.

Poprvé se na výstavě mimo jiné představí systém D-Box společnosti MediaRoom, který nabízí čtvrtý rozměr filmu i domácího kina.

D-Box - logo

Prohlédnout, vytisknout nebo stáhnout ve formátu PDF si můžete následující podklady:

Článek je součástí série, informující o akci Home Cinema Praha 2010 »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře