Hodinky Gear S3 vyprodal Samsung v Británii za čtyři dny

vydáno 1. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: chytré hodinky, Level Active, Samsung Gear S3, sluchátka, smartwatch, Velká Británie

Smartwatch Gear S3 budou jistě důstojným nástupcem modelu S2. Alespoň ve Velké Británii, kde jen několik dní po započetí předobjednávek hlásí internet „vyprodáno“.

Hodinky, které jsou dostupné (respektive již nedostupné, alespoň dočasně) ve verzích Frontier (outdoorovější) a Classic (elegantnější) jsou minimálně na papíře zlepšením oproti S2 prakticky na všech frontách. Jenže svou roli při bleskovém prodeji hrál jistě i fakt, že prvních tisíc zákazníků dostalo ke své objednávce bezplatná sluchátka Level Active.

Ať tak či tak, britští zájemci o hodinky by se měli na příslušných webech zaregistrovat, aby byli včas informováni o další dostupnosti zboží, která je prozatím neznámá. Celá situace mimochodem znamená, že pověst Samsungu problémy s Galaxy Note 7 neutrpěla zase až tolik, jak předpovídali někteří analytici.

Hodinky Samsung Gear S3 vyjdou na 425 liber (bratru necelých 13 tisíc korun) a prvním zákazníkům se začnou dodávat 11. listopadu. Dostupnost smartwatch na českém trhu zatím není známa, nezmiňuje se o ní ani oficiální web tuzemské pobočky Samsungu.

Zdroj: Phone Arena

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře