Hi-Fi novinky značky Marantz

vydáno 28. 5. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: CD přehrávač, Marantz CD6006, Marantz PM6006, zesilovač

Známý výrobce Hi-Fi zařízení Marantz přichází na trh se dvěma novinkami, kterými upgraduje své dosavadní modely: s integrovaným zesilovačem PM6006 a CD přehrávačem CD6006.

Zesilovač PM6006 nahrazuje zařízení s označením PM6005, k novinkám pak patří integrovaný předzesilovač a diskrétní komponenty ve výkonovém zesilovači, ale také dva optické vstupy a koaxiální. Součástí „balení“ je zesilovač (current feedback) s výkonem 2×45 wattů. Samozřejmostí je podpora zvuku ve vysokém rozlišení (192 kHz/24bit PCM) díky převodníku DAC CS4398 a technologii Marantz HDAM SA2.

Pokud jde o CD přehrávač, ten je (jak již ostatně z fotografií vyplývá) designován tak, aby šel do páru právě s výše uvedeným zesilovačem. K novinkám patří vylepšená konstrukce včetně „přerostlého“ zdroje energie nebo zpevněných nožiček pro eliminaci vibrací. Opět je zde k dispozici předzesilovač Marantz HDAM SA2 a součástí je také plnohodnotný diskrétní zesilovač pro sluchátka. K dalším vlastnostem patří třeba USB vstup na předním panelu nebo pozlacené výstupy (levý/pravý/koaxiální). Obě představená zařízení navíc dovedou sdílet jeden dálkový ovladač.

Obě zařízení budou na trhu k dispozici již v červnu (o českém trhu nic nevíme, nicméně dnes není problém koupit si v případě zájmu cokoliv kdekoliv jinde) za 699, respektive 499 liber (24 400, respektive 17 400 Kč).

Zdroj: Bigpicturesound

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře